Vergi Dairesi hafta sonu açık mı? 27-28 Şubat Vergi daireleri kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Vergi daireleri bu hafta sonu açık olacak. Borç yapılandırmasının son günü olan 1 Mart tarihinde vergi dairelerinde yaşanabilecek yoğunluk ve kalabalığa karşı İçişleri Bakanlığı bir genelge yayınladı. Genelgeye göre vergi borçlarını yapılandırmak isteyenler sokağa çıkma yasağından muaf tutulacak. Peki vergi daireleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte ayrıntılar

Üç bakanlık arasında yapılan görüşmeler sonrası 27-28 Şubat tarihlerinde vergi daireleri açık olacak. 1 Mart 2021 borç yapılandırmasında son gün olması nedeniyle genelge yayımlandı. Peki, vergi daireleri saat kaçta açılacak?

Vergi dairesi hafta sonu açık mı? Saat kaçta açılıyor?

İçişleri ile Hazine ve Maliye Bakanlıkları arasında yapılan görüşmeler kapsamında; 1 Mart Pazartesi günü vergi dairelerine yoğunluk yaşanmaması için 81 İl Valiliğine genelge gönderildi.

Genelge kapsamında vergi borçlarını ödemek/ yapılandırmak isteyen vatandaşlar borç bilgilerini içeren belgeleri yanında bulundurmak ve güzergahla sınırlı olmak kaydıyla sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olacak.

Vergi Dairesi hafta sonu açık mı? 27-28 Şubat Vergi daireleri kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

İçişleri ile Hazine ve Maliye Bakanlıkları arasında yapılan görüşmeler kapsamında vergi borcu ödemesi/ yapılandırmasında son tarih olan 1 Mart Pazartesi gününde, vergi dairelerine yoğunluk yaşanmaması için 81 İl Valiliğine "Vergi ve Borç Yapılandırma" konulu genelge gönderildi.

Genelgede, vergi ve diğer bazı borçların yapılandırılmasına ilişkin düzenlemeler içeren 7256 sayılı Kanun kapsamında borçlarını yapılandıran vatandaşların peşin veya taksitler halinde ödeyebilecekleri son tarih 1 Mart 2021 Pazartesi günü olduğu belirtildi. Vergi daireleri 27-28 Şubat tarihlerinde mesai günlerindeki gibi çalışacak.

 

Vergi Dairesi hafta sonu açık mı? 27-28 Şubat Vergi daireleri kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? ile ilgili etiketler Hazine ve Maliye Bakanlığı vergi dairesi hafta sonu açık mı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.