Venüs retrosu 2020 Ne Zaman başlıyor? Bizi neler bekliyor? Venüs retrosu nedir?

Venüs retrosu 2020 ne zaman başlıyor sorusu astroloji meraklılarının en çok merak ettiği soruların başında geliyor. Venüs, 18 ayda bir geri hareket yapar ve ortalama bir buçuk ay bu retroda kalır. Venüs, güneşe uzaklık bakımından ikinci sırada olan gezegendir. Peki venüs retrosu bu yıl 2020 ne zaman başlar? Venüs retrosu olduğunda bizi ne bekliyor? Retro ne demektir? Detaylar haberimizde...

Venüs retrosu Nedir, Venüs retrosu Ne Zaman başlıyor merak edenler aramalara başladı. Astroloji meraklıların takip ettiği Venüs retrosu 2020 ne zaman başlayacak? Venüs'ün Güneşe uzaklık bakımından ikinci sırada olmasına rağmen en sıcak olmasının nedeni atmosferden gelen güneş ışınlarını dışarı vermemesidir. Peki Venüs retrosu 2020 ne zaman başlıyor, bizleri neler bekliyor? Retro ne demektir? İşte yanıtı...


VENÜS RETROSU 2020 NE ZAMAN BAŞLIYOR?


13 Mayıs / 25 Haziran tarihleri arasında Venüs İkizler Burcu’nda “Retro” harekete başlayacaktır.

VENÜS NEYİ TEMSİL EDİYOR?

Venüs; sevgi dili, aşk, dünyasal hazlar, öz değerler, sanat, estetik konuları, güzellik ve finansı temsil eder.

Retro ne demek? Venüs retrosu nedir?

VENÜS RETROSU'NDA BİZİ NELER BEKLİYOR?

Bu da demek oluyor ki Venüs Retrosu’nda keyfekeder fiziksel görüntünüz de değişiklik yapmayın saçınızın rengini, modelini veya yaptırdığınız bir botoksu, dolguyu beğenmeyebilir veya bir sorun yaşayabilirsiniz. Aynı şekilde acil bir ihtiyacınız yoksa estetik ameliyat olmayın hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

VENÜS RETROSU NEDİR?

Dünyadaki bakış açımızdan göreceli olarak, bazen bir gezegenin retrograd (geriye doğru giden) hareket olarak durup geriye doğru gideceği ve sonra tekrar durup doğrudan hareket olarak adlandırılan ileri gideceği görülmektedir.

MERKÜR 12 MAYIS’TA İKİZLER BURCU’NA GEÇİYOR

Merkür’de 12 Mayıs’ta İkizler Burcu’na geçtiği için bu dönem size aklınız ve mantıkla sevmenizi tavsiye eder. Gene bu süreçte ilişkilerde sürekli haberleşme ve mesajlaşma, karşılıklı akıl oyunları olabilir.

Ancak keyifli giden bir ilişkiniz varsa ve bunu bir üst noktaya taşımak istiyorsanız yüzük takmak, nikah günü almak veya nikah yapmak için doğru bir zaman dilimi değildir çünkü sıfırdan retro ile yeni, temiz bir adım atmak gezegen durağanken yaptınız işi daha tıkanık ve ağır bir hale getirebilir.

ALDANMA, ALDATILMA VE KANDIRMA…

Gene bu dönemde Neptün ve Venüs açıları gergin olduğundan dolayı, aldanma, aldatılma ve kandırma olayları gündeminizde olabilir.

Bu süreçte karışık net olmayan ağlamaya ve depresif duygulara yatkın olan bir ruh haline girebilirsiniz..Bunun panzehri ise kendinizi sanatsal konulara vererek şifalanmak olabilir.

Venüs retrosu 2020 Ne Zaman başlıyor? Bizi neler bekliyor? Venüs retrosu nedir? ile ilgili etiketler uzay venüs venüs retrosu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.