Venom 2 Let There Be Carnage ne zaman çıkacak?

Marvel ile DC evrenleri filmleri ile tanınan tam adıyla Venom: Let There Be Carnage olan Venom 2 ne zaman sorusu birçok hayranı tarafından yakından takip ediliyor. Peki, Venom 2 ne zaman çıkacak?

2018 yılının Ekim ayında ilk filmi ile beyaz perdede hayranları ile buluşan Venom: Tom Hardy yapımı büyük bir beğeni toplamıştı. Birçok konuda ağır eleştirilere maruz kalmasına rağmen aynı zamanda oldukça sevilen bir yapım olan Venom: Let There Be Carnage için geri sayım başladı.

Venom 2 Ne Zaman Çıkıyor?

İlk sezon için ağır eleştirilere maruz kalan Sony, pes etmeden devam ettiği bu yolda Venom: Let There Be Carnage yapımını bir kez daha duyurdu. Daha öncesinde Venom 2 için 2 Ekim 2020 tarihi gündeme gelse de koronavirüs salgını nedeniyle yapımın 25 Haziran 2021 tarihinde vizyona gireceği söylenmişti.

Venom 2 Let There Be Carnage ne zaman çıkacak?

Ancak bu da gerçekleşmedi. Ve son olarak Venom 2 Let There Be Carnage tarihi 17 Eylül 2021 olarak açıklandı.

Koronavirüs salgınından dolayı önümüzdeki günler içerisinde pek çok yabancı filminde sinemalarda gösterime girmesi beklenirken filmin yakın takipçileri Venom 2 için geri sayıma başlamıştı. Bu yeni filmde Venom’un düşmanı ise çizgi romanlarda oldukça popüler bir karakter olan Carnega olacak.

Venom 2 Let There Be Carnage ne zaman çıkacak? ile ilgili etiketler venom Venom 2
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.