Venezuela Milli Takımı'nda forma skandalı!

Venezuela Milli Takım'ı Katalonya ile yaptığı hazırlık maçında Fransız spor perakendecisi Decathlon'dan alıp üzerine logo ve numara bastırdığı formalarla çıktı.

Güney Amerika ülkesi Venezuela, hazırlık maçında Katalonya ile karşı karşıya geldi ve sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Ancak Venezuela’da sonuçtan çok forma tedarikçisi Givova’nın takıma giydirdiği formalar konuşuldu.

İtalyan forma tedarikçisi Givova, Venezuela Milli Takımı’na maç için forma yetiştiremeyince,çareyi Fransız spor perakendecisi Decathlon’un markalarından birinin 8 euro’ya satılan yürüyüş tişörtlerinden satın alıp üzerine logo ve numara bastırmakta buldu. Venezuelalı bazı futbolcular, sahaya bu tişörtlerle çıktı.

Maçın ardından konuyu gündeme taşıyan Venezuelalı orta saha oyuncusu Toras Tomas Rincon “Givova, sizden milli futbolcularımıza ve formamıza saygı bekliyoruz. Bu yaptığınız ayıptır” ifadelerini kullandı.

Takımın forvet oyuncusu Salomon Rondon ise Twitter’da ‘Givova’ya Hayır’ paylaşımı yaparak “Formalarımız aynı değildi” ifadelerini kullandı.

Öte yandan yaşananlara Decathlon da kayıtsız kalmadı. Decathlon’un Twitter hesabından yapılan paylaşımda “Venezuela dün Katalonya ile hazırlık maçı yaptı. Venezuela’nın maça formayla çıkması gerekiyordu. Ancak forma yerine Quechua tişörtleriyle çıktılar’ diyerek yaşananları ti’ye aldı.

 

Venezuela Milli Takımı'nda forma skandalı! ile ilgili etiketler Venezuela
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.