Venezuela halkı Nusret'ten özür bekliyor!

İstanbul'daki restoranında Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'yu ağırlayan Nusret Gökçe'ye Amerikalı senatörlerin yanı sıra halktan da tepkiler büyüyor.

Nusret Gökçe'yi 'diktatör sevici' olarak niteleyen Cumhuriyetçi Senatör Marco Rubio, Gökçe'nin sahibi olduğu Miami'deki restoranının adresini ve telefon numarasını sosyal medya hesabından ifşa ederek halkı tepki göstermeye çağırdı.

Venezuela halkı Nusret'ten özür bekliyor!

Kısa süre sonra Miami'deki Nusr-Et lokantasının önünde bazı protestocular ellerinde dövizler taşıyarak Nusret Gökçe'den derhal özür talebinde bulundu. Tepkilerin önümüzdeki günlerde de sürmesi bekleniyor. Sosyal medyada kimi kullanıcılar Nusret Gökçe'nin Miami'deki restoranını kapatması çağrısında bulundu.

ABD'Lİ SENATÖR: MADURO MİLYONLARCA KİŞİYİ AÇLIĞA MAHKUM ETTİ

Maduro'nun İstanbul'da ünlü bir restoranda yemek yemesini eleştiren Senatör Marco Rubio, "Maduro Çin'e yaptığı ziyareti anlatmak istiyor ama acı çeken Venezuela halkı, Maduro'nun İstanbul'daki restoranda görüntülendiği ziyafet sofrasını konuşmak istiyor. Maduro Venezuela'da 2.3 milyon kişiyi açlığa mahkum etti." diye konuştu.

Maduro'yu restoranında kucaklayarak karşılaması sonrası gelen tepkiler üzerine Gökçe, sosyal medya hesabındaki videoyu silmişti. Ancak bu, olayın büyümesini önleyemedi.

Venezuela halkı Nusret'ten özür bekliyor! - Resim : 2

MADURO: YİNE GİDECEĞİM

Nicolas Maduro, başkent Karakas’da salı günü düzenlediği basın toplantısında ülkesinde tepki çeken görüntülerle ilgili açıklamada bulundu. İstanbul’a kısa süreli bir ziyaret için gittiğini ve öğle yemeği yediğini belirten Maduro, “Bakın, yeni bir teknik öğrendim” diyerek Nusret Gökçe’nin tuz dökme hareketini yaptı.

Venezuela halkı Nusret'ten özür bekliyor! - Resim : 3

Venezuela halkı Nusret'ten özür bekliyor! ile ilgili etiketler Nusret Gökçe Venezuela Nurs-et Lokanta maduro
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.