Venezuela Devlet Başkanı Maduro, Kuruluş Osman oyuncularıyla bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetiyle Türkiye'ye gelen Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Kuruluş Osman dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ ve dizinin oyuncularıyla buluştu. Türk tarihi dizilerinin hayranı olan Maduro, daha önce de Diriliş Ertuğrul dizisinin hayranı olduğunu açıklamış ve 2018'deki Türkiye ziyaretinde dizi setini ziyaret etmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetiyle Türkiye'ye gelen Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Twitter hesabından yapımcı ve oyuncularla çekilmiş fotoğraflarını paylaştı.

Venezuela Devlet Başkanı Maduro, Kuruluş Osman oyuncularıyla bir araya geldi

Nicolas Maduro, memnuniyetini dile getirerek, "Kuruluş Osman dizisinin oyuncuları ile yaptığım bu harika buluşmadan ve Türk insanının kültürünü tanımış olmaktan minnettarım. Kardeş halklarımızın kültürel entegrasyonunu daha da güçlendirmeye çalışıyoruz." ifadesini kullandı. Maduro'ya ziyareti sırasında börk şapka hediye edildi.

Venezuela Devlet Başkanı Maduro, Kuruluş Osman oyuncularıyla bir araya geldi - Resim : 2

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SETİNİ ZİYARET ETMİŞTİ

Türk dizilerini çok sevdiği bilinen Maduro, daha önce de Diriliş Ertuğrul dizisine yönelik hayranlığını ifade etmiş ve 10 Temmuz 2018'de Türkiye ziyaretinde Diriliş Ertuğrul setini ziyaret etmişti.

Venezuela Devlet Başkanı Maduro, Kuruluş Osman oyuncularıyla bir araya geldi ile ilgili etiketler Nicolas Maduro Kuruluş Osman venezuela devlet başkanı maduro
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.