Venedik'te korsan sergi açan ünlü sanatçı kovuldu!

Venedik Sanat Bienali’nin başladığı günlerde, Bienal'e hiç davet edilmemiş olmamasına rağmen sokakta bir resim tezgahı kuran Banksy, Venedik polisi tarafından izni bulunmadığı gerekçesiyle kovuldu.

Venedik halkını isyan ettiren devasa turist gemilerinin lagünden geçişini yağlı boya tablo resimlerle yorumlayan Banksy, yine gizemli kimliğini koruyarak olan biteni Instagram üzerinden bir video ile paylaştı.

Banksy, Venedik’in ünlü San Marco meydanından kovuluşunu “Venedik Bienali’ndeki tezgahımda sergilerken. Dünya’nın en büyük ve prestijli sanat etkinliği olmasına rağmen, nedense, hiç davet edilmedim” yorumuyla paylaştı.

'GERİLLA SANATÇI'

Yaklaşık 10 yıldır dünyanın çeşitli yerlerinde yaptığı graffiti'lerle tanınan ve "Banksy" ismini kullanan sanatçı gerçek kimliğini gizlemeyi tercih ediyor. 'Gerilla sanatçı' eserlerinde savaş, çevre, insan hakları ve tüketim çılgınlığını konularını işliyor.

Venedik'te korsan sergi açan ünlü sanatçı kovuldu! ile ilgili etiketler İtalya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.