Velayet tartışmasında eski koca vahşeti! Ormanda boğazını kesti...

Antalya'da Anıl K., polisi arayarak boşandığı eşi Neslihan Yılmaz'ı (36) ormanlık alanda öldürdüğünü itiraf etti. Muratpaşa ilçesi Kundu ormanlık alana sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, boğazında kesikler olan Yılmaz'ın öldüğünü belirledi. Cani eski koca, eşini çocuklarının velayeti tartışmasında öldürdüğünü söyledi. Çiftin 6 yıl önce boşandığı öğrenildi.

Antalya'da, Anıl K, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak, boşandığı eşi Neslihan Yılmaz'ı (36) Muratpaşa ilçesi Kundu ormanlık alanından öldürdüğünü belirtti. Ormanlık alana sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, boğazında kesikler olan Yılmaz'ın öldüğünü belirledi. Zanlı Anıl K. gözaltına alındı. Yılmaz'ın cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

ÇOCUKLARIN VELAYETİ TARTIŞMASI

Şüphelinin ifadesinde, boşandığı eşiyle 8 ve 9 yaşındaki çocuklarının velayeti konusunda tartıştıklarını, cinayeti bu nedenle işlediğini söylediği öğrenildi. Yılmaz'ın ağabeyi İsmet Yılmaz ise kız kardeşi ile Anıl K'nin yaklaşık 6 yıl önce ayrıldığını, çocukların velayeti konusunda sürekli tartıştıklarını söyledi.

"'SİZİN YAPAMADIĞINIZI BEN YAPTIM' DEDİ"

Anıl K.'nin kız kardeşiyle konuşmak için dün Adapazarı'ndan Muratpaşa ilçesi Çağlayan Mahallesi'ndeki evlerine geldiğini belirten Yılmaz, "Çocukların velayetine ilişkin karar vereceklerdi. 'Evde konuşun' dedim. Çocuklar etkilenmesin diye 'Yarım saatliğine çıkalım, dışarıda konuşalım' dediler. Sonra ne oldu bilmiyorum. Çok üzgünüm. Olayın ardından şüpheli tekrar eve geldi. 'Sizin yapamadığınızı ben yaptım" dedi" ifadelerini kullandı.

AA

Velayet tartışmasında eski koca vahşeti! Ormanda boğazını kesti... ile ilgili etiketler Kadın Cinayeti Antalya eski koca dehşeti eski koca boğazını kesti
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.