Vekili şehidin kız kardeşine küfür eden Akşener'den tepki çeken sözler!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye'yi sarsan Başak Cengiz cinayetini grup toplantısında gündeme getirdi. Akşener'in "Bu ülkede kadını aşağılayan onu hor gören ona her türlü hakareti yapan zihniyetten cesaret almıştır" şeklindeki sözleri dikkat çekti. Akşener, geçen haftaki grup toplantısında ise şehit yakınına küfreden Lütfü Türkkan'a sahip çıkmıştı.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın kameralar önünde şehidin kız kardeşine yönelik ettiği küfre sahip çıkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Başak Cengiz'i vahşice öldüren katil Can Göktuğ Boz için "Bu ülkede kadını aşağılayan onu hor gören ona her türlü hakareti yapan zihniyetten cesaret almıştır" dedi.

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde, mimar Başak Cengiz'in sokak ortasında Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcıyla vahşice öldürülmesi Türkiye'yi derinden sarsmıştı.

"HAKARETTEN CESARET ALIYORLAR"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, katil Boz için "Başak Cengiz'i katleden cani bu ülkede kadını aşağılayan onu hor gören ona her türlü hakareti yapan zihniyetten cesaret almıştır" ifadelerini kullandı.

TÜRKKAN'A SAHİP ÇIKMIŞTI

Akşener, şehit yakınına küfreden (Bacını s...) eski vekili Lütfü Tükkan'a sahip çıkmıştı. Yaşanan olayın AK Parti'nin planlı bir provokasyonu olduğunu iddia eden Akşener, "Lütfü Bey bir hata yaptı. Ancak olgunluk gösterdi. Karşısındaki gahlaksız bir adam da olsa sinirlerine hakim olması gerekirdi" diyerek Türkkan'ın ahlaksızlığını hafifletmeye çalışmıştı.

 

Vekili şehidin kız kardeşine küfür eden Akşener'den tepki çeken sözler! ile ilgili etiketler Meral Akşener Lütfü Türkkan Başak Cengiz ciyanet
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.