Vegan okulundan çıplaklık zorbalığı!

İngiltere'de bulunan vegan okul yönetimi, öğrencilerini koyunlarla birlikte çıplak fotoğraf çekimine zorladı.

Guardin'de yer alan habere göre İngiltere'de vegan aktivistlerin kurduğu okulda öğrenciler 2020 yılı için takvim çekimi için çırılçıplak poz vermeye zorlandı.

Londra'da bulunan Royal Veterinary College isimli okulda çekilen fotoğrafta 7 erkek öğrencinin çıplak bir şekilde koyunlarla poz verdiği görülüyor. Söz konusu fotoğraf okulun Facebook hesabında paylaşıldıktan sonra kısa süre içerisinde tepki topladı.

Vegan okulundan çıplaklık zorbalığı!

Fotoğraf çekimi ile ilgili açıklama yapan okul müdürü; çekimler yüzünden bir çok öğrencinin tehdit aldığını dile getirdi. Fotoğraflar için özür dileyen müdür tüm sorumluluğun kendisinde olduğunu bu nedenle suçlamalarının ve saldırıların kendisine yönelik olmasını gerektiğini söyledi.

 

SuperHaber/Dışhaberler

Vegan okulundan çıplaklık zorbalığı! ile ilgili etiketler Vegan İngiltere
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.