Vefatı üzerinden 22 geçen Kemal Sunal'ı sevenleri unutmadı... Sosyal medyada mesajlar yağdı

Türk sinemasının en komik adamı, oynadığı rollerle milyonların gönlünde taht kuran Kemal Sunal'ın vefatı üzerinden 22 yıl geçti. Sunal'ın vefatı sonrası Sosyal medyada binlerce mesaj paylaşıldı.

Türk sinemasının efsane ismi Kemal Sunal'ın vefatının üstünden 22 yıl geçti. Kariyerine 82 film sığdıran usta oyuncuyu sevenleri unutmadı.

Kemal Sunal'ın vefatının yıl dönümünde sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapıldı. Paylaşım yapanlardan biri de İstanbul Valisi Ali Yerlikaya oldu. Yerlikaya Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Sunal'ı rahmet ve saygıyla andığını vurgulayarak, Türk sinemasından bir Kemal Sunal geçti. Canlandırdığı karakterlerle, sanatçı kişiliğiyle Türk halkının gönlünde taht kurdu, unutulmaz izler bıraktı. Vefatının 22. yılında BÜYÜK USTA’yı rahmetle ve saygıyla anıyorum" dedi.

Kemal Sunal için sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlar şöyle:

 

 

 

 

Vefatı üzerinden 22 geçen Kemal Sunal'ı sevenleri unutmadı... Sosyal medyada mesajlar yağdı ile ilgili etiketler Kemal Sunal vefat mesaj Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.