Vefat eden Karahan Çantay'ın sevgilisi ortaya çıktı!

Türkiye'nin ilk erkek güzeli seçilen Karahan Çantay, geçtiğimiz hafta Taylan'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Diğer taraftan cenazesi Türkiye'ye getirilen Çantay'ın sevgilisi olduğu ortaya çıktı.

1995'de Türkiye'de ilk erkek güzeli seçilen, geçtiğimiz günlerde ise uzun bir süredir yaşadığı Taylan'da motosiklet kazası sonucu vefat eden Karahan Çantay'ın sevgilisiyle fotoğrafları ortaya çıktı. 

Tayland'da cenaze işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çantay'ın cansız bedeni Türkiye'ye getirildi. Çantay'ın cenazesini taşıyan THY (Türk Hava Yolları)'nın Bangkok- İstanbul seferini yapan TK69 sefer sayılı uçağı bu sabaha saat 05.30'da İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı.

ANKARA'DA DEFNEDİLECEK

Çantay'ın cenazesinin Türkiye getirilmesinin ardından, havaalanındaki işlemlerin tamamlanmasının ardından otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Söz konusu otopsi işlemlerinden sonra ise, Çantay'ın cenazesi defnedilmek üzere Ankara'ya götürülecek.

"TAYLANDLI SEVGİLİSİNE DELİ GİBİ AŞIK OLDUĞUNU BİLİYORDUM"

Öte yandan Tayland'da motosiklet kazası sonucu hayatını kaybeden Karahan Çantay'ın Taylandlı sevgilisi ortaya çıktı. Onur Akay, bugünkü köşesinde Çantay'ın sevgilisine ilişkin şu sözlere yer verdi.

Vefat eden Karahan Çantay'ın sevgilisi ortaya çıktı!

"Magazin Masası'nda yayınladığım röportajda, Karahan Çantay'ın çevresindeki insanlardan gelen bazı iddialar da vardı ve yazmıştım. O iddialar ne olursa olsun Karahan Çantay'ın Taylandlı sevgilisine de deli gibi aşık olduğunu biliyordum. Çok üzgün olan Taylandlı sevgilisine ulaştım ve 'Ölene kadar Karahan Çantay'ı seveceğim.' mesajını gönderdi."

Vefat eden Karahan Çantay'ın sevgilisi ortaya çıktı! - Resim : 2

Vefat eden Karahan Çantay'ın sevgilisi ortaya çıktı! ile ilgili etiketler ölüm vefat Tayland Trafik kazası Karahan Çantay
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.