Vefat eden babaya babalar günü mesajları! Ölmüş babaya anlamlı sözler!

Babalar Günü'nün gelmesiyle birlikte herkes babasını mutlu etmek için çeşitli araştırmalar yapıyor. Babasını kaybedenler ise hüzünlü günlerinde babalarını anmak için güzel sözler arıyorlar. Vefat eden babaları anmak için anlamlı söözler merak ediliyor. Peki ölmüş babaya Babalar Günü mesajları nelerdir? Vefat eden babalar günü mesajlar! Detaylar haberimizde...

Heyecanla beklenen Babalar Günü'nün gelmesiyle birlikte evlatlar babalarını mutlu etmek için çeşitli arayışlara girdiler.Kısa mesajlar veya anlamlı sözler merak ediliyor. Babalarının kaybedenler ise özel günde babalarını anmak için güzel mesajlar ve anlamlı sözleri araştırıyorlar. Peki ölmüş babaya Babalar Günü sözleri nelerdir? Vefat eden babaya babalar günü mesajlar! Merak edilen detaylar haberimizde...

Vefat eden babaya babalar günü mesajları! Ölmüş babaya anlamlı sözler!

VEFAT EDEN BABAYA BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Koca yürekli güzel babam. Yokluğunda bir babalar günü daha geçiriyorum. Seni çok ama çok özledim.

Yanında hissettiğim güven hiç değişmedi baba. En güvende olduğum yer kabrinin başıdır artık.

Allah’ım biz evlatları olarak babamızdan razıydık. Sen de ondan razı ol. Babalar gününüz kutlu olsun.

Yokluğunda kor alevlere döndü yüreğim, son bir kez yüzünü görseydim, karlı dağım aslan babam.

Seni bir daha görememek acı verse de bana, elimi uzatıp tutamasan da her daim kalbimdesin canım babam.

Vefat eden babaya babalar günü mesajları! Ölmüş babaya anlamlı sözler! - Resim : 2

Geceler uyumak için değil seni özlemek için var gibi baba. Babalar günün kutlu olsun güzel melek.

Hiçbir dil senin özlemini anlatacak kadar güçlü değil. Hiçbir yürek bu acıyı kaldırabilecek kadar güçlü değil. Babalar gününü sensiz kutluyoruz bir kez daha baba.

Yanımızdan ayrılalı yıllar oldu ama evimizdeki varlığın hiç eksilmedi çünkü hep kalbimdesin canım babam.

Beraber yudumlasaydık çayımızı, beraber yaşasaydık yaşamadıklarımızı. Sadece rüyalarımda değil yanımda görebilseydim seni babacığım.

Ölmüş olsan da beni duy baba bu sene de babalar gününü kutlarım.

Gözümün nuru canım babam babalar günün kutlu olsun.

Derdimi, neşemi, hüznümü paylaşabildiğim tek insandın. Ben şimdi kime gideyim.

Sen hiç baba diye avazın çıktığı kadar sessizce bağırdın mı hiç?

Bugün hayatımdaki her şeyde senin imzan var canım babam. Allah mekânını cennet eylesin.

Vefat eden babaya babalar günü mesajları! Ölmüş babaya anlamlı sözler! - Resim : 3


Canım babam artık ben de bir babayım. Bu yıl yanımızda olsaydın eğer sana dedeler günü de yapacaktık. Allah mekânını cennet eylesin.

Babamın öldüğünde aylardan hazirandı, o elli dördündeydi, ben yedi. Bir ışık söndüğünde yol yandı. O kedi bunları nasıl da bildi.

Neşemiz evimizin sevinciydin. Bir babalar gününe pekguzelsozler.com daha hüzünle girdik. Senden ayrılalı tam 8. Babalar günü bu da sana kutlu olsun canım babam.

Sizin hiç babanız öldü mü? Benim bir kere öldü, kör oldum. Yıkadılar, aldılar, götürdüler. Babamdan ummazdım bunu kör oldum. Cemal Süreya

Şöyle böyle hatırlıyorum, beni ölüme uğurlayan bir düğün günü. Babamı hatırlıyorum. Babamın ölümünü. Kırbacıyla birlikte bir çam ağacına gömülü… Annemse odasında babamın, hasta yatağında, kımıldamadan yatıyor.

Yüzün hep gözümün önünde canım babam. Senin yerin hep kalbimde olacak. Babalar günün kutlu olsun bir kez daha.

Bir babalar gününü daha sensiz geçiriyorum. Canım babam seni çok özledim bir kere daha babalar gününü kutlarım.

Bana hakkını helal et baba. Ellerinden yüzünden doya doya öpmeyi çok ama çok isterdim. Babalar günün kutlu olsun.

Vefat eden babaya babalar günü mesajları! Ölmüş babaya anlamlı sözler! - Resim : 4


BABALAR GÜNÜ TARİHÇESİ

Bir Amerikan İç Savaşı gazisinin kızı olan Sonora Smart Dodd, Anneler Günü gibi babaların da bir günü olması gerektiğini düşünmekteydi. Dodd'un babası annelerinin yokluğunda altı çocuğunu tek başına büyütmüştü.Babasının doğum günü olan 5 Haziran'ın Babalar Günü ilan edilmesi için çalışmalara başlamış ama bu çalışmalar o tarihe yetişemeyerek kutlamalar haziran ayının üçüncü pazar gününe ertelenmiştir.

Babalar Günü ilk kez 19 Haziran 1910'da Washington'un Spokane şehrinde kutlanmıştır.1924 yılında Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Calvin Coolidge kutlamaları desteklemiş; ama resmi olarak Babalar Günü ilan etmemiştir.1966 yılında ise o dönemin başkanı Lyndon Johnson, her yıl haziran ayının üçüncü pazarının Babalar Günü olarak kutlanacağını açıklayan bir bildiri yayımlamıştır. 1972 yılındaysa başkan Richard Nixon'ın imzasıyla Babalar Günü yasal olarak ABD'de resmi tatil ilan edilmiştir.

Vefat eden babaya babalar günü mesajları! Ölmüş babaya anlamlı sözler! - Resim : 5

Katolikler ise Babalar Günü olarak farklı bir tarihi kutlarlar. Onlar bu kutlamayı dini açıdan ele alıp Hıristiyanlık peygamberi İsa'nın babası anısına, Mart ayının 19. gününü St. Joseph Günü adı altında babalarına armağan etmektedirler. Bazı ülkelerde bu kutlamalar dini özelliklerinin dışına çıkmıştır.

Sen dileklerimsin, yaşadığım hayatın içinde can nefesisin, sen bir değil bin asra bedelsin, sen hayatımda ki tek özelsin bebeğim, babalar günün kutlu olsun.

Bu gözler seni gördü başkasını görmez artık, bu yürek senle güldü başkasıyla gülmez artık, bu gönül seni sevdi başkasını sevmez artık, bu ömür senle biter başkası olmaz artık. Babalar günün kutlu olsun bir tanem…

İyi ki varsın, iyi ki doğmuşsun ve milyonarca insandan beni seçmişsin. Canım, sevgilim, hayat arkadaşım. Babalar günün kutlu olsun…

Anıların, umutların ve hayallerin hep huzur dolu olsun babalar günün kutlu olsun her şeyim.

Bu zorlu ve çetin hayatta, huzurlu bir nefes aldığım tek yer senin yanındır. Babalar günün kutlu olsun biriciğim…

Allah’ıma binlerce şükür, senin gibi bir eşim olduğu için. Babalar günün kutlu olsun canım.

Vefat eden babaya babalar günü mesajları! Ölmüş babaya anlamlı sözler! ile ilgili etiketler Babalar Günü vefat eden baba ölmüş baba sözler mesajlar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.