Vefalı fil! Ölen bakıcısını son kez görmek için kilometrelerce yürüdü

Hindistan'da Pallattu Brahmadathan adlı bir fil, hayatını kaybeden bakıcısını son kez görmek için uzun bir yol katetti. Bakıcısının cenazesinde aile üyeleri ile birlikte 24 kilometre yürüyen filin bakıcısına son kez dokunması sosyal medyada gündem oldu.

Hindistan'da "Pallattu Brahmadathan" adlı bir filin, hayatını kaybeden bakıcısını son kez görme çabası sosyal medyada gündem oldu.

Hindistan'ı Kerala eyaletinde yer alan Kottayam kentinde geçtiğimiz hafta, kanserle mücadele eden fil bakıcısı Damodaran Nair'in hayatını kaybetmesinin ardından Nair'in cenazesi, arkadaşları ve ailesinden oluşan bir grup tarafından krematoryuma taşındı.

Bakıcısını son kez görmek isteyen vefalı fil, bakıcısına veda etmek için aile üyeleriyle birlikte kavurucu sıcakta 24 kilometre yol yürüdü. Brahmadathan'ın hortumuyla Nair'in vücuduna dokunduğu anlar ise, krematoryumda bulunanları gözyaşlarına boğdu. Duygu dolu anlar ise çevrede bulunanların telefon kameralarına yansıdı.

Vefalı fil! Ölen bakıcısını son kez görmek için kilometrelerce yürüdü ile ilgili etiketler Hindistan fil cenaze

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.