Vedat'ın yapmadığını yapım şirketi yaptı!

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz'de Nefes karakterine hayat veren İrem Helvacıoğlu'nun, ilk sinema filminin galasına yapım şirketinden izin alamadığı için gidemediği ortaya çıktı.

Cemal Hünal ile birlikte başrollerini paylaştığı Kızım ve Ben filminin galasına İrem Helvacıoğlu’nun katılmaması büyük dikkat çekti.

SEN ANLAT KARADENİZ'DEN ONAY ÇIKMADI

Filmin tanıtımları için yapılan hiç bir organizasyonda Helvacıoğlu’nun olmaması şaşkınlık yaratırken bu durumun nedeninin Sen Anlat Karadeniz’in yapım şirketi ve Osman Sınav olduğu iddia edildi.

Cemal Hünal, İrem Helvacıoğlu ve Zülal Memişoğlu’nun başrollerini paylaştığı ve 6 Nisan’da sinemaseverlerle buluşacak olan Kızım ve Ben filminin galasında konuşan filmin yönetmeni Murat Gürvardar’ın yaşananları anlattığı röportaj, Star TV’nin Duymayan Kalmasın programında ekrana getirildi.

cemal-hunal-ve-irem-helvacioglu-kizim-ve-beni-anlattiKndj6F5h_066WV6LIafVrQ

İREM HELVACIOĞLU HİÇBİR LANSMANA GİDEMEDİ

Gürvardar, filmle ilgili hiç bir tanıtımda İrem Helvacıoğlu’nun yer almadığını belirterek “Bu film için çok emek sarfettik. Filmi Temmuz ayında çektik. 2,5 ay önce galanın tarihini Sen Anlat Karadeniz’e bildirdik. İrem, bugüne kadar hiç bir lansmana katılmadı. Galamızda olsun yeter dedik. Ancak gelemeyeceği haberini dün aldık ve çok üzüldük. Muhtemelen o da çok üzülmüştür. İlk filmi çünkü. Gala’ya gelemiyor ne yazık ki” dedi.

640xauto_5

TRABZON'DA DA İZİN VERMEDİLER

Murat Gürvardar, Helvacıoğlu’nun Sen Anlat Karadeniz’in çekimleri nedeniyle galaya katılamayacağı düşüncesine rağmen daha önce de dizinin çekildiği Trabzon’da filmin gösterimi için gittiklerinde de aynı olumsuz yanıtla karşılaştıklarını ifade etti.

Bizzat Osman Sınav ile görüştüğünü ve Gala’ya İrem Helvacıoğlu’nun katılmasını istediklerini belirten Murat Gürvardar, “Osman Hoca olamayacağını söyledi. Başrol kadın oyuncum olmadan filmimin tanıtımını yapmaya çalışıyorum. Bir kopukluk oldu. İrem Keşke burada olsaydı, eminim o da çok isterdi ilk filminin galasında olmayı” açıklamasını yaptı.

Vedat'ın yapmadığını yapım şirketi yaptı! ile ilgili etiketler İrem Helvacıoğlu film Sen Anlat Karadeniz kızım ve ben gala izin nefes
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.