Vedat Muriqi'ye rekor teklif!

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin kıskacında olan Vedat Muriqi için çılgın bir teklif geldi.

Sezonun ikinci yarısına da oldukça hızlı başlayan golcü futbolcu Gaziantep'in ardından Başakşehir filelerini de sarsmayı başarmıştı. Sarı-lacivertliler, takıma 3.5 milyon Euro gibi bir bedelle katılan Vedat Muriqi'yi devre arasında satmak istemezken Premier Lig ekibinden çılgın bir teklif geldi. Fenerbahçe, teklifi kabul etmesi halinde Süper Lig rekoru kırılacak. İşte son dakika Fenerbahçe transfer haberinin detayları...

Vedat Muriqi'ye rekor teklif!

Sezon başında Fenerbahçe'nin, ezeli rakibi Galatasaray'ın elinden kaptığı Vedat Muriqi gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmış durumda. Kosovalı golcü ikinci yarıya oldukça hızlı bir başlangıç yaparken, Gaziantep ve Başakşehir maçlarında ağları havalandırdı ve ligdeki gol sayısını 12'ye yükseltti.

Kosovalı golcü, skor katkısının yanı sıra takım savunmasına yaptığı katkı ile de teknik heyetin ve taraftarların beğenisini kazandı.

Başta Premier Lig ekipleri olmak üzere birçok ülkeden talipleri olan Vedat Muriqi için, İngiltere'den Burnley'nin çılgın bir transfer teklifi yaptığı iddia edildi. Milliyet'in haberine göre Burnley, Vedat Muriqi için Fenerbahçe'ye 28 milyon Euro'luk bir teklif yaptı. Ancak Muriqi'yi satması halinde şampiyonluk şansının azalacağını ve Şampiyonlar Ligi gelirinden uzak kalacağını düşünen yönetim, bu transfer teklifini reddetti.

Transferin gerçekleşmesi halinde Cenk Tosun'un Everton'a transferinde Beşiktaş'a ödenen 25 milyon Euro'luk bonservis rekoru kırılacaktı.

Vedat Muriqi'ye rekor teklif! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Premier Lig Vedat Muriç Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.