Vedat Muriqi'ten veda mesajı

Fenerbahçe'den SS Lazio takımına transferi için son sayılan Kosovalı golcü Vedat Muriqi veda turlarına başladı. 2 gün önce Mustafa Erdoğan, Rıdvan Dilmen ve eski Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı ziyaret eden Muriqi bu ziyarete ilişkin bir veda mesajı paylaştı.

Fenerbahçe'den ayrılığı bir tek resmi açıklamaya kalan Vedat Muriqi veda ziyaretlerine başladı.

Fenerbahçe'nin Vedat'ın transferi için Serie A'dan SS Lazio takımı ile görüşmelere başlandığına ilişkin KAP'a yaptığı bildirimin ardından bu konuda sessizliğin bozan Muriqi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan, eski Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Rıdvan Dilmen'e yaptığı veda ziyaretine ilişkin bir paylaşımda bulundu.

"Türkiye'ye geldiğim ilk yıllarda tanışma şansına sahip olduğum Sayın Mustafa Erdoğan abim ve Rizespor'da oynarken daima kulüp çatısı altında birlikte olduğum kıymetli büyüğüm eski Spor Bakanımız, Sayın Osman Aşkın Bak ve Türk futbolunun efsanesi Rıdvan Dilmen hocama veda ziyaretinde bulundum. Daha önce Kosova'da ailem ile ilgili bir sağlık sorununda daima yanımızda varlığını hissettiren beni ve ailemi yalnız bırakmayarak seferber olan kıymetli büyüğüm Mustafa Erdoğan abime bir kez daha buradan teşekkür ediyorum"

Vedat Muriqi'ten veda mesajı

Bir mesaj da Rıdvan Dilmen'den

Fenerbahçe'den ayrılığı kesinleşen Vedat Muriqi'nin bu mesajının ardından spor yorumcusu Rıdvan Dilmen de bir paylaşım yaptı. Dilmen mesajında, "Güle güle Vedat kardeşim. Sağlık ve başarılar dilerim." dedi.

Vedat Muriqi'ten veda mesajı - Resim : 2

Vedat Muriqi'ten veda mesajı ile ilgili etiketler Vedat Muriqİ Rıdvan Dilmen Fenerbahçe mustafa erdoğan osman aşkın bak veda
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.