Vedat Muriqi esti gürledi galibiyeti getirdi! Kosova Kuzey İrlanda'yı 3-2 yendi

UEFA Uluslar C Ligi 2. Grup 3. maçında Kosova sahasında Kuzey İrlanda'yı 3-2 yendi. Ev sahibi takımda eski Fenerbahçeli Vedat Muriqi attığı 2 golle yıldızlaştı. Bu galibiyetle puanını 6 yaparak grupta Yunanistan'ın ardından ikinci sıraya yerleşti.

UEFA Uluslar C Ligi 2. Grup 3. maçında Kosova ve Kuzey İrlanda, Fadil Vokrri Stadyumu'nda karşılaştı.

Kosova mücadeleden 3-2 galip ayrıldı ve puanını 6 yaparak Yunanistan'ın ardından ikinci sıraya yerleşti. Ev sahibi takımın gollerini 9 ve 52'de Vedat Muriqi, 19'da Konyasporlu Bytyqi attı. Konuk takımda ise Lavery 45'te, Ballard 83'de fileleri havalandırdı.

GRUBUN DİĞER KARŞILAMASINDA DA BAKASETAS FIRTINASI ESTİ

Kosova ile aynı grupta yer alan Yunanistan sahasında Güney Kıbrıs ile karşılaştı.Yunanistan rakibini 3-0 ile geçerken, Bakasetas 8'de fileleri sarstı. Trabzonsporlu oyuncu 20. dakikada Pavlidis'in attığı golün asistini yaptı. 48'de Limnios farkı 3'e çıkardı.

Grupta puanını 9 yapan Yunanistan liderliğini sürdürdü. Güney Kıbrıs ise 1 puanla son sırada kaldı.

Vedat Muriqi esti gürledi galibiyeti getirdi! Kosova Kuzey İrlanda'yı 3-2 yendi ile ilgili etiketler Vedat Muriqİ Kosova kuzey irlanda uefa uluslar ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.