Vedat Muriç, Lazio'nun 5 yıllık teklifine 'evet' dedi

İtalyan kulübü Lazio, uzun süren görüşmeler sonucunda Vedat Muriç’in satışı konusunda Fenerbahçe ile 20 milyon euroya el sıkıştı. Fenerbahçe ayrıca Lazio'dan Angolalı stoper Bastos'u kadrosuna katacak.

Fenerbahçe'de transferi yılan hikayesinde dönen Vedat Muriç'in durumu netleşmeye başladı. Oyuncuyu kadrosuna katmak için uzun süredir uğraşan Lazio ile sarı-lacivertliler arasında anlaşma sonunda sağlandı. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre,  en başından beri rakamı düşürmeye yanaşmayan F.Bahçe'nin Roma ekibi ile 18 milyon Euro artı bonuslarla birlikte 20 milyon Euro'ya el sıkıştığı, Kosovalı golcünün ise 5 yıllık sözleşmeye 'evet' dediği öğrenildi. Kanarya ile İtalyanlar arasında Vedat pazarlıklarının yanı sıra Bastos için de yapılan görüşmelerde önemli aşama kaydedildi.

1.5 MİLYON EURO'YA İKNA OLDU

Sarı-lacivertli yönetimin, 29 yaşındaki Angolalı stoperin transferini Vedat'ın gidişinden bağımsız olarak değerlendirdiği ve 1 yıllık kontratı olan oyuncuyu uygun maliyetle almayı hedeflediği belirtildi. Yıllık 1.5 milyon Euro teklif edilen Bastos'un gelmeye hazır olduğu ifade edilirken Lazio'nun da ikna olduğu bildirildi. 

Vedat Muriç, Lazio'nun 5 yıllık teklifine 'evet' dedi ile ilgili etiketler Vedat Muriç Lazio Fenerbahçe Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.