Vedat Muriç koronavirüs karantinasında

Fenerbahçe'nin Lazio'ya sattığı Vedat Muriç'in koronavirüse yakalandığı iddia edilmişti. İtalya'da bulunan yıldız golcünün sağlık durumuyla ilgili resmi açıklama geldi ve test sonucunun pozitif çıktığı doğrulandı.

Fenerbahçe'nin 17.5 milyon euro bonservis bedeli + bonuslar karşılığı İtalya'nın Lazio kulübüne sattığı Vedat Muriç'in koronavirüs kaptığı iddia edilmişti. Resmi imza için Roma'ya uçan 26 yaşındaki Kosovalı golcünün henüz sağlık kontrolünden geçmemesi kafaları karıştırmıştı. Muriç'in Roma'da karantinada olduğu ve tedavi gördüğü öne sürülüyordu ki Lazio'dan açıklama geldi. 

Muriç'in testinin pozitif çıktığını açıklayan İtalyan kulübü yeni golcüsünden ekim ayının ortasına kadar yararlanamayacak. Muriç'in kız kardeşinin Kosova'daki düğününde virüsü kaptığı belirtiliyor.

YEŞİL SAHALARDA VAKA ARTIŞI

Öte yandan, Manchester City'nin Türk yıldızı İlkay Gündoğan'ın koronavirüs testi pozitif çıkmasıyla birlikte yeşil sahalardaki vaka sayısı da artmaya devam etti. Daha önce de Watford kulübü Troy Deeney'nin testinin pozitif çıktığını açıklamıştı. Son olarak Süper Lig'de Antalyaspor kafilesi tartışmalı bir teste rağmen Beşiktaş deplasmanında maça çıkmıştı.

City taraftarları İlkay için sosyal medyada binlerce geçmiş olsun mesajı paylaştı. Alman Milli Takımı'nın da önemli isimlerinden olan 29 yaşındaki futbolcunun City'ye transfer olduğu ilk sezon yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle tüm takım sahaya "Çabuk iyileş İlkay" yazılı formalarla çıkmıştı.

Karantina nedeniyle İlkay takımının önümüzdeki günlerde oynayacağı 3 karşılaşmada forma giyemeyecek. Eğer iyileşme süreci uzarsa 3 Ekim’deki Leeds United maçında da kadroda yer almayacak.

 

Vedat Muriç koronavirüs karantinasında ile ilgili etiketler İlkay Gündoğan Manchester City premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.