Vedat Milor'dan cinsel fantezi çıkışı!

İlahiyatçı Nurettin Yıldız, kadınların yanında mahremi olmadan 90 km'den fazla araç kullanmalarının dinen yasak olduğunu söyledi. O sözler sosyal medyayı salladı, art arda yorumlar yağdı. Yorum yapanlardan biri de ünlü gurme Vedat Milor oldu. Milor, isim vermeden Yıldız'ı eleştirdi.

Sosyal Doku Derneği Kurucu Başkanı ve İlahiyatçı Nurettin Yıldız, sosyal medyada takipçisi bir kadından gelen “Ehliyet alsam araç kullansam günah mı olur?” sorusuna kadınların araba sürmesinin “ahlaki sıkıntı” yaratabileceği yanıtı verdi.

Yıldız, kadınların "yanlarında mahremleri olmadan” 90 kilometreden fazla araba kullanmalarının dinen yasak olduğunu söyledi.

Yıldız, bir kadın takipçisinden gelen “Ehliyet alsam araç kullansam günah mı olur?” sorusuna, “Diyoruz ki araç kullanmanın kadını erkeği olmaz. Eğer bir toplumda bir örfte kadınlar araç kullanıyorlarsa erkekler gibi kullanırlar. Ama araba kullanmanın kadına ahlaki bir risk getirme ihtimali olan bir ortam söz konusuysa; savaş ortamı gibi, devletin otorite zafiyeti gösterdiği bir bölge olması gibi bir sıkıntı varsa bu kadının zaten kendi iffetiyle ilgili düşünmesi gereken, can sağlığı ile ilgili düşünmesi gereken bir mesele” şeklinde yanıt verdi.

Açıklama sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü gurme Vedat Milor da isim vermeden Yıldız'ı eleştirdi.

Milor'un tweeti şu şekilde;

Uzman olduğunu iddia eden bazı kişiler sürekli kadınların nasıl yaşamaları gerektiği hakkında açıklamalar yapıyor. Ama dayattıkları şeyler o kadar garip ve rastgele seçilmiş ki, bana sanki bunların kendi cinsel fantezilerinin bir yansıması olduğunu düşündürtüyor.

Vedat Milor'dan cinsel fantezi çıkışı!

Vedat Milor'dan cinsel fantezi çıkışı! ile ilgili etiketler Kadın Vedat Milor kadın Otomobil Araç
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.