Vedat Milor ile Lütfullah Göktaş'ın kahve paslaşması

Vatikan Büyükelçisi Lütfullah Göktaş'ın Twitter hesabından paylaştığı masum bir mesaj sosyal medyada yanlış anlaşılınca yeni bir polemiğe neden oldu.

Uzun yıllar yaşadığı Roma'ya son olarak büyükelçi olarak dönen Lütfullah Göktaş, İtalya'da bir mekanda kahve içerken kaydettiği videoyu sosyal medyada paylaştı.

Vatikan Büyükelçisi Lütfullah Göktaş videonun üzerine ise şu notu düştü;

"İtalya’da 'caffè' dediğiniz zaman önünüze zaten 'espresso' gelir. Ve de 'single' olarak gelir." 'Espresso' deme gafletinizi 'single' nitelemesiyle katmerleştirerek, yabancı bir turist olduğunuzu buralarda dünya alem herkese ilan etmenize gerek yok. Yapmayın şunu!"

VEDAT MİLOR HAK VERDİ

Göktaş'ın üslubuna aşina olmayan ve bu esprili mesajını yanlış anlayan bazı kullanıcılar ise Vatikan Büyükelçisi'nin paylaşımının altına tepkisel yorumlar iliştirdi.

Bu noktada devreye giren ünlü gurme Vedat Milor Lütfullah Göktaş'a hak vererek "Lütfullah Bey haklı." paylaşımı yaptı.

Milor ayrıca tartışmayı farklı bir mecraya taşıyarak, "Ama İtalya’ya gidenler için asıl sorun espresso değil latte. Çok hoş bir yazı var bu konuda. Latte deyince bakın önünüze ne geliyormuş: https://mizanplas.com/yazilar/2016/11/24/kahve-allitaliana?rq=Elvan%20uysal" notunu düştü.

Vedat Milor'un desteğine teşekkür eden Göktaş'ın ise bu mesaja yanıtı şöyle oldu;

"Teşekkürler Vedat Bey. Evet, “latte” konusu daha ilginç. Bu arada esprim yanlış anlaşılmış maalesef. Herkesin turist olması da, dilediği dilde, dilediğini sipariş etmesi de en doğal hak elbet. Meramımı tam ifade edememiş isem, kullanıcılardan da bilvesile özür diliyorum"

Vedat Milor ile Lütfullah Göktaş'ın kahve paslaşması ile ilgili etiketler İtalya Vedat Milor Roma kahve lütfullah göktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.