Vedat Milor ile Bahçeli'nin danışmanı birbirine girdi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "bölücü kebapçılar" çıkışı siyaset sahnesinin dışına taşarak sert bir polemiğin fitilini ateşledi. Ünlü yemek eleştirmeni Vedat Milot ile Bahçeli'nin danışmanı Yıldıray Çiçek bu sözler üzerine birbirine girdi!

Ünlü yemek eleştirmeni Vedat Milor, bir süredir Twitter hesabında Türkiye gündemindeki sıcak gelişmelerle ilgili esprili mesajlar paylaşıyor.

İstanbul'daki taksi sorunu, "Pandora Papers" belgeleri, sosyal medyada yaşanan erişim krizi konusunda peş peşe paylaşımlar yapan Milor son olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, "Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır" açıklamasına tiye aldı.

Bahçeli'nin sözleri üzerine "Kebap değerlendirme kriterlerini" değiştirdiğini esprili bir dille belirten Milor şu ifadeleri kullandı;

"Güncellemenin ardından kebap değerlendirme kriterlerim aşağıdadır:

- Zırhla mı çekilmiş?
- Kuyruk yağı var mı?
- İşletmeci bölücü mü?"

VEDAT MİLOR MHP İLE KARŞI KARŞIYA!

Ancak, Milor'un bu mesajına MHP cephesinden beklemediği bir tepki geldi. MHP Genel Başkanı Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, Milor'un paylaşımına sert tepki gösterdi.

Çiçek, Vedat Milor'un sosyal medya paylaşımına şu cevabı verdi;

"Bugüne kadar 'Ne şiş yansın, ne kebap' hayat yaşayan Vedat Milor için değerlendirme kriterim:

- Dinlediğini, okuduğunu anlıyor mu?
-Muhaliflere kuyruk yağı mı olmak mı istiyor?
- Kebap yanında aşırı alkol mü aldı?"

MİLOR'DAN ÇİÇEK'E KISA CEVAP

Bahçeli'nin danışmanı Yıldıray Çiçek'in bu sert sözlerine yanıt vermekten geri durmayan Vedat Milor ise "Takipçi arkadaşlarımızla bugünkü soru - cevap etkinliğinden. Sırasıyla cevaplarım: Evet, Hayır, Hayır." ifadelerini kullandı.

Vedat Milor ile Bahçeli'nin danışmanı birbirine girdi! ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli Vedat Milor kebap bölücü kebapçılar Yıldıray Çiçek
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.