Vedat Milor, Burgazada olayı nedir? Dayak mı yedi?

Vedat Milor'un Twitter'da anlattığı olayı nedir? Ünlü gastronomi uzmanı Vedat Milor, Burgazada’da yaşadığı olayı anlattı. Milor,dışarıya masa sandalye atan restoranların yol ihlali yaptığını bunun üzerine bir mekan çalışanı tarafından denize doğru itildiği sosyal medyada paylaştı. İşte Vedat Milor'un Twitter'da anlattığı olay...

Vedat Milor'un Burgazada olayı nedir? Gastronomi yazarı Vedat Milor, Burgazada'da uğradığı şiddeti sosyal medya hesabından anlattı. Sokağa fazla masa koyan bir restoranı uyardığını söyleyen Milor,bir mekan çalışanı tarafından denize doğru itildiği bir tweet serisi ile anlattı.

Vedat Milor, Twitter hesabından başına gelen bir olayı paylaştı. Burgazada'da başından geçen tatsız bir olayı sosyal medya hesabında anlatan Milor, dışarıya masa sandalye atan restoranların yol ihlali yaptığını duyurdu.

Vedat Milor, Burgazada olayı nedir? Dayak mı yedi?

Tweetlerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Adalar Belediyesi'ni etiketleyen Milor, uyardığı bir mekan çalışanı tarafından denize doğru itildiği duyurdu. Milor, "Geriye doğru denize düşsem boynum kırılabilirdi" dedi.

Milor, başından geçen olayları ise şöyle anlattı:

"Burgazada’da başımdan çok tatsız bir olay geçti. Detaylı paylaşmak istiyorum çünkü bu sorun farklı şekillerde karşımıza çıkıyor. Ada’da rıhtıma yakın restoranlar Belediye’nin çizdiği sınırları ihlal edip masalarıyla neredeyse geçecek yer bırakmıyor.

Bazı restoranlar fazladan bir masa daha koyup yürümeyi imkansız hale getiriyorlar. Ada Keyf Restoran’ın önünden geçerken benzer bir sorun vardı ve ben de ilgili bir çalışanı ikaz ettim.

Ancak çalışan “sana ne lan, fazla konuşma” diyerek beni denize doğru itti. Düşmeme ramak kaldı.
Açık biçimde kanuna ve nizama aykırı olan bir uygulamayı ikaz ettiğim için uygulanan bu kaba kuvvet düşündürücü. Bu restoranın sahiplerinden birinin Belediye Başkan yardımcısı olması iki kere düşündürücü ve üzücü. Geriye doğru denize düşsem boynum kırılabilirdi.

Çok üzücü bir olay daha var: Restoran sahipleri benim çalışana hakaret ettiğimi iddia etmiş. Öyle bir şey söz konusu değil tabii ki. Vapurda dönerken gittiğim restoranla ilgili düşüncelerimi ses kaydına aktarıyordum. Allah'tan bu açık kalmış. Olan biten her şey orada.

Amacım çete, dağ kanunlarına aynı şekilde yanıt vermek değil. O yüzden kötü yorum bırakma, bizzat arayıp taciz etme gibi yaklaşımlar doğru olmaz. Yapılması gereken şey belediyenin o bölgeyi geçişe uygun hale getirmesi."

 

Vedat Milor, Burgazada olayı nedir? Dayak mı yedi? ile ilgili etiketler Vedat Milor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.