VEDAŞ'tan eğitime tam destek

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. (VEDAŞ) hizmet bölgesindeki elektrik dağıtım sorunlarını çözmek için yatırım, işletme, bilişim ve AR-GE projelerini hayata geçirmeye devam ederken diğer yanda da sosyal sorumluluk çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor.

VEDAŞ, Sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında; Bahçesaray ilçesinin köy ve mezralarında eğitim veren 15 okulda toplam 666 öğrencimizin kışlık giyecek ihtiyaçları karşılandı.

VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, VEDAŞ Van İl Müdürü Beytullah ÖZBAYRAM, Bahçesaray Kaymakamı Serhat Karabektaş ve Bahçesaray İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kasım Erva’nın katılımı ile birlikte Doğanyayla İlkokulu ziyaret edildi.

1

Öğretmen ve öğrencilerle yapılan sohbetin ardından öğrenciler için getirilen kışlık montlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kasım ERVA’ya diğer okulların öğrencilerinin de ihtiyaçlarının karşılanması için 562 adet kışlık mont teslim edildi.

VEDAŞ tarafında yapılan bu giyim yardımından dolayı teşekkür eden Bahçesaray Kaymakamı Serhat Karabektaş; " içemizi ziyaret eden Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Müdürü Emrullah Okuducu ve arkadaşları ile ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerimiz ve vatandaşlarımızla Doğanyayla mahallesinde okullumuzu ziyaret ettiklerini, okullara yapılan bu tür ziyaretlerin çocuklara psikolojik olarak destek olmanın yanı sıra; başta çocuklarımızda olmak üzere bölge halkında da kardeşlik, dayanışma ve paylaşım duygularını pekiştirdiğini, yaptıkları bu ziyaret esnasında öğrenciler için getirdikleri kıyafetlerin bir kısmının Doğanyayla ilkokulundaki öğrencilerimize dağıtıldığını, bu kapsamda Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin eğitime verdikleri önemi önemsiyor ve örnek bir davranış olarak görüyoruz ifadesiyle, bu nazik ziyaretlerinden ve yapmış oldukları katkılarından dolayı şahsım ve ilçem adına Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. Müdürü Sayın Emrullah Okuducu nezdinde Türkerler Holding ve Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kazım TÜRKER Beye teşekkür ederim.’’ dedi.

2

Okula ziyaret sırasında VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu da yapmış olduğu konuşmasında; “Bilindiği üzere Bahçesaray İlçemizde kış şartları çok uzun ve çetin geçmektedir. Burada eğitim gören öğrencilerimiz ise bu zor şartlarda okullarına gelmekte ve eğitimlerini sürdürmektedir. VEDAŞ ailesi olarak bizler de öğrencilerimize hediyelerimizi sunduk. Ziyaretlerimiz sırasında bizlere destek olan Bahçesaray Kaymakamımız Sayın Serhat Karabektaş Beye ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Kasım Erva Beye ayrıca teşekkürlerimi sunarım. Şirketimizin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kazım TÜRKER Beyin öngörüleri, yönlendirmeleri ve direktifleriyle, Sosyal Sorumluluk çalışmalarımızla bölgemizin adeta lokomotifi olan Şirketimiz, bundan sonraki süreçlerde de benzer çalışmalarını çeşitlendirerek sürdürecektir.” ifadelerini kullanmıştır.

VEDAŞ'tan eğitime tam destek ile ilgili etiketler VEDAŞ Bahçesaray eğitime destek
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.