VEDAŞ, sosyal sorumlulukta hız kesmiyor!

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde elektrik dağıtım hizmeti veren Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) sosyal sorumluluk projelerine aralıksız devam ediyor.

Özellikle köy ve mezra okullarında gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle gündeme gelen VEDAŞ, bu sefer de Yüksekova İlçesine bağlı Kamışlı Köyü Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilere eğitim materyali hediye etti.

Sosyal sorumluluk çalışmalarının temel amacının, bölgenin sosyo-ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlamak olduğunu ifade eden VEDAŞ Hakkari İl Müdürü İsmail ÖZDEMİR; “VEDAŞ ailesi olarak aydınlık geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz öğrencilerimizi çok önemsiyor, onlara değer veriyoruz. Şirketimizin daha önce gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk çalışmalarına bugün de Yüksekova İlçemize bağlı Kamışlı Köyü’nde devam ediyoruz.” dedi.

VEDAŞ, sosyal sorumlulukta hız kesmiyor!

Kamışlı Ortaokulu Müdürü Mustafa AKYILDIZ ve Müdür Yardımcısı Arzu ÖZHAN, VEDAŞ yetkililerine teşekkür ederek “Kurumların eğitime paydaş olması, toplumsal dayanışma açısından da çok önemlidir. VEDAŞ ailesine eğitime desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.” dedi

VEDAŞ, sosyal sorumlulukta hız kesmiyor! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.