VEDAŞ, doğal hayatı korumak için özen gösteriyor!

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ekipleri, doğal hayatı korumak için büyük özen gösteriyor. Elektrik hatlarının güzergâhını değiştirmek için yaptığı çalışma esnasında direklerde leyleklerin yuvalarını fark edince çalışmalarını leyleklerin göç zamanı gelene kadar erteledi.

Van, Bitlis, Muş ve Hakkâri illerinde hizmet veren Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), ekipleri doğal hayatı korumak için büyük özen gösteriyor.

Yatırım çalışmaları kapsamında elektrik hatlarının güzergâhını değiştiren ve eski hatlardaki direkleri söken ekipler, sökülmesi gereken direklerde leyleklerin yuva yaptığını görünce çalışmalarını leyleklerin göç zamanına kadar erteledi.

VEDAŞ, doğal hayatı korumak için özen gösteriyor!VEDAŞ, doğal hayatı korumak için özen gösteriyor! - Resim : 2

İşletme faaliyetlerini sürdürürken doğal yaşama karşı sorumluluklarının olduğunu ifade eden VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu; “Şebekemizden hiçbir canlının zarar görmemesi için azami özeni gösteriyoruz. Malumunuz daha önce yabani hayvanların şebekemize temas edip zarar görmesini önlemek için çalışmalarımız olmuştu. Yine Van’da flamingoların yaşam alanlarındaki şebekemizin güzergâhını değiştirmiştik. Bitlis ilimizde de direk sökme çalışması sırasında direklere yuva yapan leylekleri ve yuvanın içerisinde de yavruları görünce çalışmayı göç zamanına kadar erteledik” diye konuştu.

VEDAŞ, doğal hayatı korumak için özen gösteriyor! - Resim : 3

VEDAŞ ekiplerinin duyarlılığına teşekkür eden vatandaşlar “Ekiplerin burada çalışma yaptığını biliyorduk, leyleklerin yavruladığı yuvaların bulunduğu direklere ne olacak diye düşünürken ekiplerin çalışmayı ertelemesi bizleri de çok mutlu etti. VEDAŞ ailesinin doğal hayatı korumak için gösterdiği hassasiyete teşekkür ederiz” ifadelerinde bulundular.

VEDAŞ, doğal hayatı korumak için özen gösteriyor! - Resim : 4

VEDAŞ, doğal hayatı korumak için özen gösteriyor! - Resim : 5

VEDAŞ, doğal hayatı korumak için özen gösteriyor! ile ilgili etiketler VEDAŞ
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.