VEDAŞ 15.Koordinasyon Toplantısı'nı gerçekleştirdi

VEDAŞ bu sene 15'incisi gerçekleşen Koordinasyon Toplantısı'nı 12- 13 Ekim tarihleri arasında Van’daki Şirket merkezinde gerçekleştirdi.

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) “15.Koordinasyon Toplantısını” 12 ve 13 Ekim tarihlerinde Van’da bulunan Şirket merkezinde gerçekleştirdi.

VEDAŞ Genel Koordinatörü Osman AKYOL’un başkanlığında gerçekleşen toplantıya Dağıtım Direktörü Ali AYDIN, Destek Hizmetler Direktörü Nilüfer Orkan KILIÇ, Şirket Müdürü Emrullah OKUDUCU, İl ve Grup Müdürleri ile süreç yöneticileri katıldı.

2018 yılının ilk dokuz aylık dönemine ait gerçekleşmelerin değerlendirildiği toplantıda, tüketicilerine batı standardının da üzerinde hizmet vererek tüketici memnuniyetini artırmayı hedeflediklerini ifade eden VEDAŞ Genel Koordinatörü Osman AKYOL:

“Kaçak elektrik ile mücadele, işletme, yatırım, iş sağlığı ve güvenliği, kurumsal iletişim, teknolojik yatırımlar, tüketici memnuniyeti ve paydaş ilişkileri ile personel performansı gibi konuları değerlendirdiğimiz koordinasyon toplantımızda tüm faaliyetlerimizi mercek altına alarak Şirketimizin bir nevi röntgenini çektik. Ayrıca, elektrik şebekemizi kışın zorlu şartlarına hazırlamak için Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerimizde yapılan çalışmaları değerlendirerek hizmet bölgemizin genelinde enerji arzında en ufak bir aksama yaşanmaması için alınan önlemleri istişare ettik ve kararlar aldık. Sonuç olarak; Bölgemizde İnsanlarımızın memnuniyetini arttırmak için her türlü imkân ve kapasitemizle çalışmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

 

VEDAŞ 15.Koordinasyon Toplantısı'nı gerçekleştirdi ile ilgili etiketler VEDAŞ Van
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.