VeChain (Vet) nedir? Nasıl ve nereden alınır?

Vet Coin, blockchain tabanlı yarı merkezli kripto para ağı VeChain'in yerel varlığıdır. Kripto para piyasasıyla ilgili yapılan haberler hız kesmeden devam ederken, VeChain hakkındaki detaylar merak ediliyor. Peki VeChain (Vet) nedir? Nasıl ve nereden alınır? Ayrıntılar haberimizde...

VeChain (VET), blockchain tabanlı yarı merkezli bir kripto para ağı olarak biliniyor. Hayatımızın her geçen gün vazgeçilmez bir parçası haline gelen kripto paralar ile ilgili araştırmalar büyük bir merakla devam ediyor. Peki VeChain (Vet) nedir? Nasıl ve nereden alınır? Detaylar haberimizde... 

VeChain (Vet) nedir? Nasıl ve nereden alınır?

VECHAIN (VET) NEDİR?

VeChain, eskiden Louis Vuitton Çin'in CIO'su ve bir BT yöneticisi olan yaratıcı ve kurucu ortak Sunny Lu tarafından meydana getirildi.

2015 yılında kurulan VeChain, 2016'da Çin'in en büyük blok zinciri şirketlerinden biri konumunda olan Bitse'nin yan kuruluşu olarak faaliyetlerine başladı.

VET COİN NASIL VE NEREDEN ALINIR?

VeChain’in yerel varlığı konumunda bulunan VET token, Binance, Coinbase ya da Coinmama gibi kripto para borsalarından satın alınabiliyor.

Satın alma işleminden önce bir sanal cüzdanınızın bulunması gerekir.

Trust Wallet, Cobo Wallet, Atomic Wallet, Arkane Wallet, MySafeWallet, Guarda Wallet ve Ellipal ve Exodus gibi üçüncü taraf sanal cüzdanları VET ve VTHO tokenlerini de desteklemektedir.

 

VeChain (Vet) nedir? Nasıl ve nereden alınır? ile ilgili etiketler vechain vet
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.