Vebitcoin'in CEO'su tutuklandı

İşlemlerini durdurduktan sonra soruşturma başlatılan Vebitcoin'in CEO'su İlker B. tutuklandı. İlker B.'nin ardından "Hanımağa" lakaplı eşi Güliz B. ve şirket çalışanlarının da tutuklandığı bildirildi.

Muğla merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin'in faaliyetlerini durdurduğunu açıklamasından sonra şirket sahipleri ve çalışanları göz altına alınmıştı. Şirketin 'Baron' lakaplı CEO'su İlker B.'nin tutuklandığı bilgisi geldi.

Vebitcoin'in 'Baron' lakaplı CEO'su İlker B. ve 'Hanımağa' lakaplı eşi Güliz B., ile şirketin çalışanları Berkay B., ve Aykut E. gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilmişti.

Gaözaltındaki isimler savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle Nöbetçi 2. Sulh Ceza Hakimliği'ne gönderildi.

İlker B., Sulh Ceza Hakimliği'ndeki ifadesinin ardından tutuklandı. İlker B.'ın ardından 'Hanımağa' lakaplı eşi Güliz B. ile şirketin çalışanları Berkay B. ve Aykut E. de tutuklandı.

 Muğla merkezli kripto para platformu Vebitcoin’in gözaltına alınan CEO’su İlker B.’nin ilk ifadeleri ortaya çıkarken, aylık gelirinin yaklaşık 1 milyon 500 bin TL olduğu iddia edilmişti.

DHA

Vebitcoin'in CEO'su tutuklandı ile ilgili etiketler vebitcoin
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.