Ve kanıtlandı! Bilim dünyası şaşkınlık yaratan kararı verdi! Sol Elini kullananlar....

Solakların zekası konusunda bilim dünyası kararını verdi. Solak insanların özellikleri konusunda iki farklı kuram mevcuttu. Özellikle solakların daha mı zeki olduğu konusunda tartışmalar sürüyordu. Uzmanlar, sol elini kullanların daha inatçı ya da daha zeki olduğu konusunda son kararı açıkladı.

Solak insanların diğer insanlara göre eksik ya da farklılıklarının olduğu konusu yıllardır araştırılıyordu. Bu konuyla ilgili farklı iki kuram vardı. Bilindiği gibi beynin farklı iki lobu var ve bunu kullananlar farklılık gösteriyor. Beynin sol lobu, bilgiyi mantıklı ve lineer olarak işleyen, matematiksel bölüm. Sağ lob ise hayal gücü, müzik, sanat, renk, bütünü algılayabilme, yaratıcılık gibi konularda baskın. Solak insanların özellikleri de bu lobları kullanmada yatıyor.

SOLAK İNSANLAR DAHA MI ZEKİ?

Ve kanıtlandı! Bilim dünyası şaşkınlık yaratan kararı verdi! Sol Elini kullananlar.... ile ilgili etiketler bilim insanı solak insanların özellikleri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.