Ve Cimbom'da beklenen oldu! Yunus Akgün'le resmi sözleşme için anlaşma sağlandı...

2022 FIFA Dünya Kupası arasına Spor Toto Süper Lig'de lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde 2. sırada yer alarak giren Galatasaray'da Yunus Akgün'ün geleceği belli oldu. Sarı-kırmızılı yönetimin maaşında iyileştirme yaptığı milli oyuncu ile resmi imzaların atacağı öğrenildi.

Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada hazırlıklarına devam eden Galatasaray, iç transferde de çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-kırmızılı ekip, uzun süredir yeni sözleşme konusunda görüşmelerini sürdürdüğü Yunus Akgün ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladı. 

Ve Cimbom'da beklenen oldu! Yunus Akgün'le resmi sözleşme için anlaşma sağlandı...

MAAŞINDA İYİLEŞTİRME YAPILDI

DHA'nın haberine göre, sarı-kırmızılı yönetim maaşında iyileştirme yaptığı milli oyuncu ile yarın resmi imzaları atacak. Öte yandan Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ile de sözleşme uzatılması konusunda görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.  

Ve Cimbom'da beklenen oldu! Yunus Akgün'le resmi sözleşme için anlaşma sağlandı... - Resim : 2

BU SEZONKİ PERFORMANSI

22 yaşındaki futbolcu bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 11 maçta 1 gol ve 1 asist üretti. Yunus Akgün'ün mevcut sözleşmesi Haziran 2024'te sona eriyordu.

 

Ve Cimbom'da beklenen oldu! Yunus Akgün'le resmi sözleşme için anlaşma sağlandı... ile ilgili etiketler Galatasaray Yunus Akgün
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.