Vatanım Sensin'in yeni oyuncusu Çağrı Çıtanak kimdir? Nerelidir?

Çağrı Çıtanak, Vatanım Sensin'in kadrosuna katıldı. Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisine transfer olan Çağrı Çıtanak son olarak Ateşböceği dizisinde rol almıştı. Peki Çağrı Çıtanak kimdir, kaç yaşında?

Çağrı Çıtanak, 1990 yılında Hatay’da doğdu. Antakya Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda Oyunculuk Eğitimi aldı. 2010 yılında rol aldığı Küçük Sırlar dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Çağrı Çıtanak; Tatlı İntikam, Acil aşk Aranıyor, Şeref Meselesi, Babam Sınıfta Kaldı, Benim İçin Üzülme, Kayıp Şehir, Suskunlar, Bizim Yenge ve Kavak Yelleri dizilerinin kadrosunda bulundu. Son olarak başrolü Nilay Deniz ve Seçkin Özdemir’in paylaştığı 2017 yapımı Ateş Böceği dizisinde Teo karakterini canlandırdı.

AaArA_AAtanak

Vatanım Sensin'in yeni oyuncusu Çağrı Çıtanak kimdir? Nerelidir? ile ilgili etiketler film çağrıçıtanak vatanımsensin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.