Vatanım Sensin’in Leon’u Boran Kuzum yeni sevgilisiyle görüntülendi! Ecem Uzun kimdir?

“Vatanım Sensin”in Leon’u Boran Kuzum ile yeni sevgilisi ödüllü oyuncu Ecem Uzun birlikte görüntülendi.Oyuncu Boran Kuzum önceki gece Karaköy’deydi. Mitte Bar’dan 04.30 sularında çıkarken yanında meslektaşı Ecem Uzun vardı. Tereddüt filmindeki performansıyla ödüller alan Ecem Uzun kimdir? Vatanım Sensin Leon rolü ile beğeni toplayan Boran Kuzum kimdir? İkili ne zamandır birlikte? İşte görüntülenen çiftin fotoğrafları ve ayrıntılar haber özette...

Vatanım Sensin” dizisindeki Leon karakteriyle ünlenen Boran Kuzum, önceki gece sabaha karşı 04.30'da yeni sevgilisi olduğu iddia edilen ödüllü oyuncu Ecem Uzun birlikte Karaköy'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Bu iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Taksi beklerken kapıda romantik anlar yaşadılar. Bu sırada flaşlar patladı. İkili telaşlandı. Taksinin gelmesiyle hızla aracın arka koltuğuna geçtiler. İşte o fotoğraflar ve Boran Kuzum’un yeni sevgilisi Ecem Uzun kimdir? Vatanım Sensin Leon rolü ile beğeni toplayan Boran Kuzum kimdir? İkili ne zamandır birlikte? İşte görüntülenen çiftin fotoğrafları ve ayrıntılar haber özette...

ecem_-_BORAN

TİYATRODA TANIŞTILAR

Boran Kuzum ile Ecem Uzun, tiyatro oyunu ‘Martı’nın provalarında tanıştı.

Boran Kuzum'un adı bir dönem de Vatanım Sensin'de birlikte rol aldığı Miray Daner ile aşk dedikodularına karışmıştı. İkilinin öpüşme sahnesi günlerce konuşulmuştu.

BİRBİRLERİNE SARILIP ISINMAYA ÇALIŞTILAR

Kapı önünde taksi bekledikleri sırada, soğuk havadan dolayı birbirlerine sarılan sevgililer romantik anlar yaşadı. Patlayan flaşlarla şaşıran ikili, vakit kaybetmeden caddeden gelen taksiye bindi. İkili, gazetecilerin ısrarlı sorularını yanıtsız bıraktı.

AAK

SORULARI CEVAPSIZ BIRAKTILAR

Kapı önünde taksi bekledikleri sırada, soğuk havadan dolayı birbirlerine sarılan sevgililer romantik anlar yaşadı. Patlayan flaşlarla şaşıran ikili, vakit kaybetmeden caddeden gelen taksiye bindi. İkili, gazetecilerin ısrarlı sorularını yanıtsız bıraktı.

ECEM_UZUN

ECEM UZUN KİMDİR?

17 Haziran 1992 yılında İstanbul Sarıyer'de dünyaya gelen Ecem Uzun'un oyunculuğa ilk adımı ünlü bir gıda firmasının reklamlarında rol almasıyla olmuştur. Daha sonra Aliye dizisinde rol alarak, ekranların aranan yüzlerinden olur. Sekiz yaşında Sarıyer Belediye Tiyatrosu ile tiyatro eğitimine başlamış bu esnasında aynı kuruluşun tiyatro oyunlarında rol almıştır. Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Ecem Uzun, Aliye, Geniş Zamanlar, Pulsar, Gönül Salıncağı ve Ah Kalbim gibi birçok dizide rol almıştır.

Aliye ve Pulsar gibi dizilerle adını duyuran Ecem Uzun, Star TV ekranlarında yayınlanan Küçük Sırlar dizisiyle tanınan oyuncular arasına girmiştir. Dizide Sinem Kobal, Burak Özçivit, Birkan Sokullu ve Merve Boluğur gibi ünlü isimlerle beraber rol almıştır.

2016 yılında Reha Erdem’in yazıp yönettiği Koca Dünya isimli filmde, Berke Karaer ile başrolü paylaşarak "Zuhal" karakterine hayat verir.

Yine 2016 yapımı eşim Ustaoğlu’nun yazıp yönettiği dram türündeki Tereddüt filminde rol almıştır. Filmdeki rolüyle ödüle layık görülen Uzun'un adı uluslararası film festivallerinde de duyulmuştur.

Ödülleri:

2016- 53. Uluslararası Antalya Film Festivali, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Tereddüt)

2016- 23.Adana Altın Koza Film Festivali- Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu (Koca Dünya)

2014- Yapı Kredi Afife Jale Tiyatro Ödülleri- Yılın En Başarılı Genç Kuşak Sanatçısı (Savaş)

2014- Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri, Umut Veren Oyuncu (Savaş)

Rol Aldığı Yapımlar:

2016- Koca Dünya

2016- Tereddüt

2016 - Aşk Yalanı Sever

2014- Savaş- Tiyatro Pürtelaş

2010 - Küçük Sırlar

2009 - Ah Kalbim

2008 - Pulsar

2007 - Gönül Salıncağı

2006 - Geniş Zamanlar

2004 - Aliye

BORAN

BORAN KUZUM KİMDİR?

Boran Kuzum, 1992 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Tiyatro Oyunculuk Bölümü'nde tamamlamıştır. Oyunculuk Bölümü mezunu olan Boran Kuzum, 1.75 cm boyundadır. Dizi sektörüne 2015 yılında çekilen Analar ve Anneler dizisiyle başlayan Boran Kuzum, 2016 yılında Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde rol aldı. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Şehzade Mustafa karakterini canlandıran Boran Kuzum, Şehzade Mustafa karakteriyle büyük beğeni kazanmıştır. Genç oyuncu, asıl çıkışını Kanal D'de ekrana gelen Vatanım Sensin dizisiyle yapmış, Leon karakteriyle kısa sürede gönüllerde taht kurmuştur. Boran Kuzum ayrıca reklam filmi ve kısa filmde de rol almıştır.

LEON KARAKTERİ

Leon, Yunan komutanı Vasili’nin oğludur. Zeki, eğitimli, başarılı bir askerdir. Hikayedeki herkesle ayrı ayrı çatışması olan Leon’un hayattaki en büyük sorunu babasıyla olan ilişkisidir. Babasının gözüne girmek için elinden geleni yapar ama bunu asla başaramaz. Kalabalığın içinde gittikçe yalnız hissetmeye başlayan Leon, hiç bilmediği bir coğrafyada kendini arayan bir gençtir.

Vatanım Sensin’in Leon’u Boran Kuzum yeni sevgilisiyle görüntülendi! Ecem Uzun kimdir? ile ilgili etiketler Vatanım Sensin leon boran kuzum ecem uzun romantik anlar yaşadı boran kuzumun yeni sevgilisi ecem uzun boran kuzum kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.