Vatanım Sensin'de, Leon 33. bölümünde Hilale kavuşuyor...

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı haftalardır merakla beklenen Leon ve Hilal karşılaşmasının sonunda gerçekleşeceğini gösterdi. Yunan askerleri tarafından takip edilen Hilal ise ormanlık araziye kaçmasının ardından kendisini takip eden kişiye "Vur beni yoksa ben seni vururum" diyecek. Takip eden kişinin Leon olduğunu öğrendiğinde koşarak kendisine sarılan Hilal, Vatanım Sensin'in 16 Kasım'daki bölümüne damga vuracak.

VATANIM SENSİN DİZİSİ 33. BÖLÜM ÖZETİ

Kanal D'den gelecek bölümle ilgili yapılan özet açıklaması ise şu şekilde; Azize ailesine kavuşabilmek için yeni bir plan yapmak zorunda kalıyor; Dağıstanlı’nın hedefi Cevdet’i öldürmek oluyor! Hilal ile Leon’un yüzleşmesi ise gizli kalan tüm duyguları ortaya çıkarıyor!

Londra’da gördüğü tedavi sonrası İzmir’e dönen Cevdet, aldığı acı haberle yıkılır. Soluğu ailesinin yanında alan Cevdet, Azize’nin öldüğünü öğrenir. Oysaki hakikat bilinenden farklıdır. Yunan Ordusu tarafından güç duruma düşürülmüş Türk halkına ilaç götürmek için bindiği teknenin devrilmesiyle karaya vuran Azize, Dağıstanlı tarafından zorla tutulur.

leon2

Vatanım Sensin'de, Leon 33. bölümünde Hilale kavuşuyor... ile ilgili etiketler hilaleon leon hilal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.