Vatanım Sensin'de İsmet İnönü'yü canlandıran Ahmet Saraçoğlu kimdir?

Vatanım Sensin 39. bölüm fragmanı geldi! Yeni yayınlanan fragmanda Cevdet, İsmet İnönü ile tanışıyor. Dağıstanlı Mustafa Kemal’in teklifini reddediyor. Yeni fragmanda İsmet Paşa’nın ‘Bize Mustafa Kemal lazım’ dediği sahne fragmanın en çok ilgi çeken anlarından biri oluyor. izleyenleri ekran başına kilitleyen sevilen dizi Vatanım Sensin 39. bölümü ile de nefes kesecek. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Vatanım Sensin son bölümünde Türk tarihinin önemli kişiliklerinden İsmet İnönü'yü canlandıracak olan oyuncunun kim olduğu merak ediliyor. Rol aldığı projelerle başarısını kanıtlamış olan ünlü oyuncu Ahmet Saraçoğlu kimdir? İsmet İnönü rolü ile seyirci karşısına çıkacak olan Ahmet Saraçoğlu aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Vatanım Sensin 39. bölüm fragmanı geldi! Yeni yayınlanan fragmanda Cevdet, İsmet İnönü ile tanışıyor. Dağıstanlı Mustafa Kemal’in teklifini reddediyor. Yeni fragmanda İsmet Paşa’nın ‘Bize Mustafa Kemal lazım’ dediği sahne fragmanın en çok ilgi çeken anlarından biri oluyor. İzleyenleri ekran başına kilitleyen sevilen dizi Vatanım Sensin 39. bölümü ile de nefes kesecek. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Vatanım Sensin son bölümünde Türk tarihinin önemli kişiliklerinden İsmet İnönü'yü canlandıracak olan oyuncunun kim olduğu merak ediliyor. Rol aldığı projelerle başarısını kanıtlamış olan ünlü oyuncu Ahmet Saraçoğlu kimdir? İsmet İnönü rolü ile seyirci karşısına çıkacak olan Ahmet Saraçoğlu aslen nereli ve kaç yaşındadır?

vatanAm

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Vatanım Sensin 38. Bölümde Dağıstanlı, Damat Ferit Paşa'ya suikast planlıyor; Cevdet ile Tevfik karşı karşıya geliyor!

Anadolu'daki işgalci devletler, Türk halkına karşı zulmü ve şiddeti arttırırlar. Milli mücadele için herkesin birlikte hareket etmesi gerekmektedir. Ankara Hükümeti, Dağıstanlı ve efelerin de düzenli orduya katılmasını talep eder. Dağıstanlı bu fikre sıcak bakmaz ve İzmir'e gelen Damat Ferit Paşa'nın öldürülmesini emreder. Bu vazife için de Yanık Efe adıyla bilinen Tevfik'i görevlendirir.

Tevfik, Yunan General Filippos'un davetiyle İzmir'e gelen Damat Ferit Paşa'yı öldürmeye hazırlanırken Cevdet planını harekete geçirmeye çalışır. Uzun bir aradan sonra Tevfik ile Cevdet karşı karşıya geleceklerdir.

Öte yandan Yunan askerleriyle savaşmak isteyen Azize, tıpkı Kara Fatma gibi kendi birliğini kurmak ister. Başta Efsun olmak üzere diğer kadınlar da Azize'nin yanında saf tutmak isterler. Dağıstanlı, çiftliğindeki bu mücadeleci ruh karşısında gurur duyar.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Vatanım Sensin 39. Bölüm Fragmanı yayında! İsmet Paşa, İzmir’e geliyor; Milli mücadelede yeni bir dönem başlıyor!

Dağıstanlı’nın, Mustafa Kemal Paşa’nın teklifini geri çevirmesi Ankara Hükümeti’ni harekete geçirir. Yaşananın sadece bir savaş olmadığını düşünen İsmet Paşa, Cevdet ile İzmir’de bir araya gelir. Mustafa Kemal Paşa’nın önderliğinde bu harbi kazanabileceklerini düşünen İsmet Paşa, Milli mücadeleye yeni bir ışık tutar. Yunan Ordusu karşısında hedeflenen zafer için artık yeni bir yol gözükür.

Damat Ferit’in İzmir’de herkesin önünde düştüğü çaresizlik, Vahdettin’i de harekete geçirmişti. Türkler arasındaki bu fikir ayrılığı ve Yunan Ordusu ile İstanbul Hükümeti’nin iş birliği savaşın giderek çetinleşmesine sebep olur.

asdas

AHMET SARAÇOĞLU KİMDİR?

20 Eylül 1975’de Ankara'da dünyaya gelen Ahmet Saraçoğlu, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim görmüş ve sonrasında çeşitli tiyatro topluluklarında çalışmalarda bulunmuştur. 1995 yılında kamera karşısına geçerek sinema ve dizi filmlerde rol almıştır. 2005 yılında bir grup sanatçıyla birlikte İstanbul Kraliyet Tiyatrosu'nu kurmuştur.

Çiçek Taksi, Yılan Hikayesi, Yarım Elma, Haneler ve daha biçok dizi projesinde rol almıştır. Ahmet Saraçoğlu'nun bir döneme damga vuran dizi olan Yaprak Dökümü'ndeki rolü olan "Şevket" uzun yıllar üzerine yapışan bir karakter olmuştur. Son olarak başrollerinde Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın rol aldığı Hayat Şarkısı dizisinde oynamıştır.

Rol aldığı tiyatro oyunları

Yeşil Papağan Limitet
Hastayım
Lisistrata
Vişne Bahçesi

Dizi ve film projeleri:

Yaprak Dökümü – 2006
O Şimdi Mahkum – 2005
Tombala – 2005
Döngel Karhanesi – 2005
Hırsız Polis – 2005
Gülizar – 2004
[Tam Pansiyon]9 – 2004
Esir Şehrin İnsanları – 2003
Neredesin Firuze – 2003
Hürrem Sultan (dizi) – 2003
Sultan Makamı – 2003
Havada Bulut (dizi)) – 2002
Unutma Beni – 2002
Yeditepe İstanbul – 2001
Tatlı Hayat – 2001
Yedi Numara – 2000
Çiçek Taksi – 1995

Vatanım Sensin'de İsmet İnönü'yü canlandıran Ahmet Saraçoğlu kimdir? ile ilgili etiketler İsmet İnönü Vatanım Sensin 39 bölüm fragman ahmet saraçoğlu kimdir ismet inönü rolü ahmet saraçoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.