Vatanım Sensin'de heyecan dorukta! Azize şimdi ne yapacak?

Vatanım Sensin bu akşam yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Son bölümde tüm düğümler çözülmüş Azize eşi Cevdet hakkındaki herşeyi öğrenmişti. Peki Vatanım Sensin yeni bölümde neler olacak? Dizinin 18 Mayıs'taki yeni bölümünün fragmanı internette yayınlandı. Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özati haber detayda...

Vatanım Sensin 28. yeni bölüm fragmanlarında Azize ile Cevdet'in büyük aşkı görülüyor. Vatanım Sensin geçen hafta yayınlanan son bölümde Azize eşi Cevdet hakkındaki tüm gerçekleri savaş meydanında öğrenmişti. Peki dizinin yeni bölümünde izleyicileri hangi sürprizler bekliyor? İşte merakla beklenen Vatanım sensin 18 Mayıs akşamı yayınlanacak yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Sevilen dizi bu akşamda Tv izleyicilerini ekran başına kilitleyecek. Vatanım Sensin 28. yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği Kanal D’nin sevilen dizisi Vatanım Sensin'de bu hafta Leon, hayatta kalabilmek için babası Vasili ile bir anlaşma yapar. Azize ile Cevdet'in büyük aşkı ise tekrar alevlenecek. İşte Vatanım Sensin 28. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Ekranların sevilen dizisi Vatanım Sensin 28. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Leon, hayatta kalabilmek için babası Vasili ile bir anlaşma yapmıştır. Türklerin içine sızarak planlarını öğrenmesi gerekmektedir. Fakat herkes Leon'dan şüphelenmeye başlar. Çok önemli bir havadis için ihtiyaç duyulan an telgrafın bozulması tüm gözleri Leon üzerine yönlendirir. Peki Leon, hayatta kalabilmek için Vasili'nin dediklerini yapacak mı? Hilal, aşk için neleri göze alacak?

Vatanım Sensin dizisinde bu hafta Hilal, Leon için katlandığı zorlukları annesi Azize ile paylaşır. Azize, duruma şaşkın olsa da aşk duygusunun insanlara neler yaptırdığını en iyi kendisinden bilir. Mantığı bunun yanlış olduğunu söylese de Hilal'in yüreği bu sözleri duymazsan gelir. Hilal, aşk için neler yapacak?

Başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Şebnem Hassanisoughi, Celile Toyon, Boran Kuzum, Baki Davrak, Miray Daner, Kubilay Aka, Pınar Deniz, Senan Kara ve Hakan Salınmış’ın paylaştığı Vatanım Sensin merakla beklenen yeni bölümüyle 18 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

VATANIM SENSİN 28. BÖLÜM FRAGMANI

Cevdet hakkındaki hakikati öğrenen Azize, zekice hazırlanmış bir plana dahil oluyor! Vasili, Paradise Lost Operasyonu’nu Cevdet’ten gizlemeye devam eder. Charles ve Vasili’nin ne maksatla iş birliği yaptığını çözmeye çalışan Cevdet, diken üstündedir. Üstelik Yörükler’e yapılan katliam, bu operasyonun sadece küçük bir adımıdır. Büyük bir facia kapıdadır!

vatanAm_sensin_son_bAlAm

Şehir katliam havadisiyle çalkalanırken, suç Kuvva’ya atılır. Cevdet hakikatten bihaber ahaliyi Kuvva-i Milliye’nin safına çekmek için Azize’yi de dahil ettiği zekice bir plan yapar. Azize ve Cevdet bundan böyle mücadeleye omuz omuza devam edecekken Tevfik, kendi sonuna yaklaştığının farkında dahi değildir. Katliam emrini bizzat babasının verdiğini öğrenen Leon ise, Hilal’in canıyla sınanır.

Vatanım Sensin'de heyecan dorukta! Azize şimdi ne yapacak? ile ilgili etiketler Azize Vatanım Sensin yeni bolüm cevdet son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.