Vatanım Sensin'de Azize hemşire öldü mü?

Yeni sezonu merakla beklenen O3 Medya imzalı ekranların sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Vatanım Sensin nihayet başlıyor. Sezonu en geç açan yapım olan Vatanım Sensin’de Azize neden yok? Geçtiğimiz haftaya kadar acaba yayınlanmayacak mı diye kafaları kurcalayan Vatanım Sensin de bu kez ise Azize karakterini canlandıran Bergüzar Korel’in olmayışı izleyiciyi merakta bıraktı.

VATANIM SENSİN AZİZE ÖLDÜ MÜ?/analiz

Geçtiğimiz sezon finalinde tam kavuşma anında Cevdet’in şehit düştüğü haberini alan Azize bir kez daha yıkılmıştı. Yeni sezon fragmanlarında Cevdet’in ölmediği görülürken, Azize’nin belirsizliği izleyiciyi merakta bıraktı. Azize’nin akıbeti ne olacak?

Azize karakterini canlandıran Bergüzar Korel’in yeni sezonda olup olmayacağına gelirsek şayet bu kadar çok beğenilen başrol oyuncusunun diziden ayrılacağı söz konusu bile olmaz. Azize nereye kaybolduğu senaryo gereği şimdilik sır gibi saklanıyor.

azize

Vatanım Sensin'de Azize hemşire öldü mü? ile ilgili etiketler Azize hemşire vatanımsensin bergüzarkorel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.