Vatanım Sensin'de Azize geri mi dönüyor?

Vatanım Sensin'in ikinci sezonu dün akşam itibariyle ekranlara gelmeye başladı. Önemli oyuncularla daha da güçlenen oyuncu kadrosu ve bir ulusun var olma mücadelesini anlattığı hikâyesi ile Vatanım Sensin yine milyonları ekran başına kilitleyecek. Vatanım Sensin'in 16 Kasım Perşembe ekrana gelecek olan yeni sezon 33. bölümünden ilk fragman yayınlandı. İzmir'in kuşatılması karşısında vatanseverler ne tepki verecek? Ailesini bir arada tutmaya çalışan Cevdet, başarılı olabilecek mi? Azize'yi bulamayan Cevdet'i bekleyen tehlike ne? Mustafa Kemal Paşa, Cevdet'in ölümünü mü emretti? Vatanım Sensin 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vatandaşlarımız fragmanı merak ediyor. Ayrıca haberimizde bulnan linke tıklayarak Vatanım Sensin'in 32. son bölümünü izleyebilirsiniz...

Dizinin başarısının sırrı olarak ise dizinin senaryosunun gerçek bir hikayeye dayanması ve başrol oyuncuları Bergüzar Korel ile Halit Ergenç arasındaki gerçek aşk gösteriliyor. O3 Medya yapımcılığında, yönetmenliğini Yağmur-Durul Taylan ve Burak Arlıer’in yaptığı, başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak’ın yer aldığı dizi, merakla beklenen ikinci sezonu ile yine adından çokça söz ettirecek. Dizinin dün akşam ekranlara gelen bölümünde çok çarpıcı sahneler yer aldı. Sezonun ilk bölümünde Mustafa Kemal Paşa, İngilizlerin himaye teklifini reddeder. Vatanım Sensin 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vatandaşlarımız fragmanı merak ediyor. Azize geri mi dönüyor? Ayrıca haberimizde bulunan linke tıklayarak Vatanım Sensin'in 32. son bölümünü izleyebilirsiniz...

4

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dizinin dün akşam ekranlara gelen bölümünde çok çarpıcı sahneler yer aldı.

Sezonun ilk bölümünde Mustafa Kemal Paşa, İngilizlerin himaye teklifini reddeder.

Yabancı heyet odasından çıktıktan sonra Ulu Önder'in şöyle dediği aktarılır:

"Efendiler... Refik Bey'in İngilizlerle ve Yunanlılarla yaptığı anlaşmadan ve bize oynadığı oyundan artık herkesin haberi var.

Paşa, şunu bildirmemi emretmiş. Yabancı bir devletin koruma ve kollayıcılığını kabul etmek Türk milletinin şeref ve haysiyetine yakışmaz. Himaye asla kabul edilmeyecektir.

Türk milleti hürdür... Ya İstiklal Ya Ölüm"
Sevr karanlığı bütün yurda çöküyor!

Balkan Harbi ve İzmir’in İşgali dönemlerinde savaşın ve istilanın ortasında savrulan bir milleti ve aileyi anlatarak başlayan Vatanım Sensin, yeni sezonunun açılışını Sevr Antlaşması ile yapacak.

3

UMUT YERİNİ KARAMSARLIĞA BIRAKIYOR!

Ağustos 1920... Miralay Cevdet'in uğruna kendini ateşlere attığı memleketi, Osmanlı'nın imzaladığı, adına Sevr Anlaşması denen bir ölüm fermanının pençeleri altında can çekişiyor. Türklerin istiklal mücadelesi en zor, en karanlık dönemlerinden birinden geçerken, 23 Nisan'ın coşkusu birkaç ay değil, birkaç asır uzakta kalmış sanki. Köylüsünden şehirlisine, yediden yetmişe tüm İzmir ve vatan, benzeri görülmemiş bir zulüm cenderesinde kıvranmakta... Memleketin yeni ahvalinin bedelini ödeyenler arasında herkes gibi Cevdet'in ailesi de var.

Cevdet, Azize ve Tevfik’in beklenmedik hikayesi…

1

Yunan karargahında yaptığı saldırının ardından ağır yaralanan Cevdet, aylar sürecek bir tedaviden sonra ayağa kalkmaya çalışacaktır. Suikast girişiminde başarısız olan Tevfik ise kafalarda soru işaretleri yaratacak bir kimlikle geri dönecektir. Azize hakkındaki gerçekler ise başta Cevdet olmak üzere herkesi derinden etkileyecektir.

VATANIM SENSİN 33. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA!

Azize geri dönüyor! Azize'nin çocuğuna ne oldu?

GEÇEN SEZON NELER OLDU?

Vasili'yi suçüstü yakalatan Cevdet, taarruzu kısa bir süreliğine geciktirmeyi başarır. Cevdet, zayiat olmadan zafer kazanılmayacağını söyler ve büyük bir karar verir. Yunan olduğunu öğrenen Ali Kemal, derin bir uçurumun kıyısında dolanır. Biri yıllarca oğlundan, diğeri ise kocasından ayrı düşmüş ve nihayetinde İzmir'i terk etmek zorunda kalan iki acılı kadın; Veronika ve Azize… Bir yol ayrımında sevdiklerine kavuşmayı bekler. İkisi de umduğundan başka bir şeyle karşılaşacaktır bu dönemeçte.

Cevdet’in zekice kurguladığı plan sonrasında Yunan Ordusu Kumandanı Vasili, Yunan Ordusu’na ihanetten tutuklandı. Cezası İzmir meydanında infaz edilmekti. İnfaz kararı başta Veronika ve Leon olmak üzere büyük şaşkınlık yarattı. Leon, babası Vasili’nin İzmir’e ilk geldiği günden beri karşı olduğu kuvvacıları neden koruduğunu anlayamadı. Aradığı cevap, annesi Veronika’da saklıydı. Veronika, Ali Kemal’in çocuğu olduğunu iftiraf eder. Ali Kemal, yıllar önce kaybettikleri oğulları Dimitri’den başkası değildi. Bu hakikat, Leon’u da oldukça şaşırttı. Vasili, Ali Kemal’i korumak için kendi canını tehlikeye atmıştı.

Leon ise Cevdet ve Yunan Ordusu’na olan inancını kaybettiğini dile getirdi. Artık Yunan Ordusu’nun bir mensubu olmadığını belirten Leon, önemli bir karar aşamasındaydı. Ali Kemal’in oğlu olduğunu öğrenen Veronika ise Azize’nin kapısını çaldı. Yıllar önce kaybettiği oğlunu yeniden kazanmak isteyen Veronika, Azize’nin de kendisine yardımcı olmasını istedi.

Mustafa Kemal Paşa’dan aldığı emir doğrultusunda Cevdet, Azize’ye Yunan Ordusu’ndaki görevini sonlandıracağını müjdeledi. Azize ve ailesi tarafından büyük sevinçle karşılanan havadis, Ankara’ya gitmeleri yolundaki en büyük engeli de kaldıracaktı. Lakin Azize’nin aldığı mektup, Cevdet ve ailesini büyük bir tehlikenin beklediğinin habercisiydi.

Vatanım Sensin'de Azize geri mi dönüyor? ile ilgili etiketler Vatanım Sensin 32. son bölüm yayınlandı mı 33. bölüm fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.