Vatanım Sensin yeni bölümüne Miray Daner'in söylediği Çanakkale Türküsü damgasını vuracak!

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Geçtiğimiz hafta Vasili'nin tüm gerçekleri Cevdet'e söylediği anlarda final yaparak merakta bırakan Vatanım Sensin'in 30. bölümünde yine çok şaşırtacak detaylar yer alıyor. Cevdet'in bıraktığı vasiyet Vasili'nin eline geçiyor. Mektupta yazılanlar bir gerçeği daha ortaya çıkarıyor. İşte, Vatanım Sensin 30. yeni bölüm fragmanı ve özeti!

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Geçen hafta nefeslerin tutulduğu bir anda final yaparak merak bırakan Vatanım Sensin’in 30. bölümünde Cevdet'in yazdığı mektup Vasili’ye ulaşıyor. Artık her şeyi öğrenen Vasili, ‘Oğlum Ali Kemal, Yunan Komutan Vasili'nin oğludur’ yazısıyla büyük bir şok yaşıyor. Vatanım Sensin 30. bölüm fragmanı ve yeni bölüme dair ilk ipuçları haberin devamında.

Miray Daner'in tüyleri diken diken eden duygusal Çanakkale Türküsü çok konuşulacak.

Vatanım Sensin merakla beklenen yeni bölümüyle 1 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

30. BÖLÜM FRAGMANI VE MİRAY DANER'İN ÇANAKKALE TÜRKÜSÜ

Vasili, tüm gerçeği öğreniyor! Cevdet ve ailesinin geleceği ne olacak? Vasili'nin Cevdet'e yaptığı oyun ile Cevdet'in Yunanların içerisine sızdığı anlaşılır. Cevdet'in odasında sakladığı çok özel belgeler bile Vasili'nin eline geçer. Bu belgelerde tüm gerçekler ve Cevdet'in vasiyeti yer alır. Vasili'nin tüm okudukları arasında en can alıcı açıklama ise Ali Kemal'in Vasili ve Veronika'nın oğlu olduğunu belirten cümle olur. Vasili, Cevdet'ten ne istiyor? Leon, Hilal'i kurtarmak için bir çözüm yolu bulacak mı? Ali Kemal, gerçek anne ve babasının kimliğini öğrenecek mi?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Maskesi düşen Tevfik, yenilgiyi kolay kolay kabullenmez; kızgın ahalinin elinden Azize’yi esir alarak kurtuldu ve Eşref Paşa’nın hakiki vasiyetini Vasili’ye verdi. Cevdet’in casus olduğunu ispatlayan bu vasiyet, Tevfik’in Londra bileti oldu. Cevdet, Tevfik’in elindeki bu kozdan bihaberken, Tevfik’in de hiç hesaba katmadığı bir şey vardı. Maskesi düşen Tevfik, yenilgiyi kolay kolay kabullenemedi; kızgın ahalinin elinden Azize’yi esir alarak kurtuldu. Cevdet’in eline Ankara’ya istihbarat verebilmesi için beklenmedik bir fırsat geçti. Anadolu’nun işgalinin önlenmesi, bu fırsatın iyi değerlendirilmesine bağlıydı.

Vatanım Sensin yeni bölümüne Miray Daner'in söylediği Çanakkale Türküsü damgasını vuracak! ile ilgili etiketler Vatanım Sensin yeni bolüm çanakkale türküsü son bölüm fragman 30. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.