Vatanım Sensin 58. bölüm fragmanı izle

Vatanım Sensin 58. bölüm fragmanı dizinin takipçleri tarafından aranmaya başladı. Vatanım Sensin 57. bölüm izlemek isteyenler haberimize bakabilir. Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin 57. bölümü ile yine nefesleri kesti. Son bölümde Hilal babasına kavuşuyor. Vatanım Sensin 58. bölüm fragmanı ve 57. bölüm izlemek isteynler haberimize bakabilir. İşte yeni bölüm detayları...

Vatanım Sensin 57. bölüm izleyen vatandaşlar yeni bölüm fragmanı aramaya başladı. Vatanım Sensin 58. bölüm fragmanı izlemek isteyenler haberimizin detaylarına bakabilirler. Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin 57. son bölümü ile ekranlara geldi. Yüzbaşı Yakup, tutuklandıktan sonra kaldırıldığı hastaneden kaçmayı başarır. Yakup, Cevdet ile buluşur ve geleceğe yönelik planlarını konuşurlar. Vatanım Sensin 58. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fragman izlemek isteyenler haberimizde. Ayrıca 57. bölüm izleme linki haberimizde. İşte 57. ve 58. bölüm detayları...

Vatanım Sensin 58. bölüm fragmanı izle


VATANIM SENSİN 58. BÖLÜM FRAGMANI

Vatanım Sensin 57. bölüm izleyicileriyle 24 Mayıs akşamı buluştu. Son bölüm izleyenler yeni nbölüm fragmanı arama başladı. Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayaınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Vatanım Sensin 58. bölüm fragmanı izle - Resim : 2


VATANIM SENSİN 57. BÖLÜM FRAGMANI

VATANIM SENSİN 57. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Vatanım Sensin 57. Bölümde Cevdet, Miralay olarak vazifesine devam ediyor!
Yüzbaşı Yakup, tutuklandıktan sonra kaldırıldığı hastaneden kaçmayı başarır. Yakup, Cevdet ile buluşur ve geleceğe yönelik planlarını konuşurlar. Bu buluşma tam olarak Cevdet’in istediği gibi devam eder. Zira Cevdet, Yakup’un Yunan Kumandanı Filippos tarafından takip edildiğini bilmektedir. Filippos’un, gerçek kimliğini öğrenmesini isteyen Cevdet, onun kendisini bir adım önlerinde olduğunu sanmasını planlar.

Vatanım Sensin 58. bölüm fragmanı izle - Resim : 3

Yunan Kumandanı Filippos, Cevdet’i tutuklama yerine göz hapsine almayı tercih eder. Bu sayede Mustafa Kemal Paşa’nın hedeflerini öğrenebileceğini ve Türkleri alt edebileceğini düşünür. Cevdet ise Filippos’a istediği izlenimi verebilecektir. Lakin Cevdet, attığı adımlar konusunda her zamankinden daha dikkatli olmak zorundadır. Ailesine hakikati açıklayan Cevdet, Miralay üniformasına yeniden kavuşur. Cevdet, Yunan Kumandanı Filippos’tan ailesini korumaya çalışırken, Milli Mücadele içinde atılacak adımlar büyük bir önem taşımaktadır.

VATANIM SENSİN 57. BÖLÜM İZLEME LİNKİ


VATANIM SENSİN 56. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Vatanım Sensin 56. Bölümde Cevdet, gizli vazifesini açıklıyor! Aleksi’nin tutuklattığı Yüzbaşı Yakup, Yunan işkencesine maruz kalır. Yunan Kumandanı Filippos, Yakup’un kuvvacı olduğunu bilmektedir ve hakikati öğrenebilmek için türlü işkencelerin yapılmasını sağlar. Mustafa Kemal Paşa ve Ankara Hükümeti’nin planlarını öğrenmek isteyen Filippos, kimden emir aldığını sorgular. Yakup, yolun sonuna geldiğini hisseder ve ona yardım eli Cevdet’ten gelir. Cevdet, zekice kurguladığı planıyla Yakup’un intihar etmesini sağlar. Hastaneye kaldırılan Yakup, oradan kaçmayı başarır.


Yakup’un hastaneden kaçmasına göz yuman Filippos, Yakup’un kendisini hedefe götüreceğini düşünür. Yakup, hastaneden kaçtıktan sonra Cevdet ile buluşur. Gördüğü manzara karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Filippos, ihanete uğradığını anlar. Cevdet’in, Türk Ordusu için mücadele veren bir vatansever olduğunu öğrenir. Bunun üzerine bir plan yapar ve Cevdet’i göz hapsine alır. Filippos’un planı oldukça tehlikelidir. Cevdet’i tutuklamak yerine bu durumunu Türklere karşı kullanmayı tercih eder. Bu planından haberdar olan Aleksi, bir konuda dikkatli olmaları gerektiğinin farkındadır. O da Leon’un da kendilerine karşı mücadele veriyor olma ihtimalidir.

 

Türk subaylarını yakalayan Yunan Ordusu, onları öldürmeyi planlar. Filippos, Cevdet’in zor ve kritik bir sınav vermesini sağlar. Yunan subaylarını kurtarmak isteyen kuvvacılar, tünel kazarlar. Tünel kazıldığını öğrenen Filippos, tüneli patlatma emrini Cevdet’in vermesini ister. Bu Cevdet için çok kolay olmayacaktır, zira tüm Türkler olay yerindedir. Cevdet’in verdiği emir, kızı Hilal ile karşı karşıya gelmelerine yol açar. Hilal’in silah doğrulttuğu Cevdet ise ona, gizli vazifesini itiraf etme noktasına gelir.

 

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Vatanım Sensin 55. Bölümde Yüzbaşı Yakup, Yunan işkencesine maruz kalıyor!

Milli Mücadele'de kritik bir döneme girilir. Alınan kayıplardan sonra tek yumruk haline gelen Türk halkı, işgalci devletlere karşı savaşına devam eder. Bu savaş zaman zaman beklenmeyen kayıplarla sonlanırken yiyecek ve cephane bulmakta zorlanan Türk Ordusu için herkes seferber olur.

Yıldız'a karşı olan takıntısı hırsa dönen Aleksi, Yakup'u hedef alır. Yakup ve Vecihi'nin teyyare yaptıkları hangara yapılan baskında Yakup tutuklanır. Bu hadise başta Cevdet olmak üzere tüm Türk Ordusu'nu tedirgin eder. Zira tüm planlara hakim olan Yakup, konuşturulmaya çalışılacaktır. Yunan Ordusu Kumandanı Filippos, Yakup'un kuvvacı olduğunu öğrenir. Yakup'u konuşturmak için türlü işkencelere başvuran Yunan askerleri, Türk Ordusu'nun gizli planlarını öğrenmek ister. Yakup, bu zor sınav karşısında oldukça güç zamanlar yaşar.

Yakup'un maruz kaldığı işkencelere tanık olan Cevdet, yapılacak son bir şey olduğunu düşünür. İşkencelere karşı dayanmakta zorluk çeken Yakup, intihar eşiğine gelir.

Öte yandan ayaklarını oynatabilen Hilal için yeni bir süreç başlar. Geçirdiği zor ameliyatlardan sonra yeniden yürüme şansı olan Hilal, en büyük desteği ailesi ve Leon'dan görür. İzmir'deki çetin mücadeleler devam ederken, Mustafa Kemal Paşa'dan gelecek haberler herkes için yeni bir sürecin başlangıcı olur


YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Vatanım Sensin 56. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Cevdet ile Hilal karşı karşıya geliyor; Cevdet hakikati açıklıyor!

Cevdet’in kuvvacı olduğunu öğrenen Yunan Kumandanı Filippos, onu tutuklamak yerine göz hapsine almayı tercih eder. Bu sayede Ankara ve Mustafa Kemal Paşa’nın planlarına ulaşacaktır. Bunu oğlu Aleksi ile paylaşır ve gözlerinin aynı zamanda Leon’da olması gerektiğini ifade eder.

Yunan Ordusu tarafından kaçırılan Türk subaylarını kurtarmak için harekete geçen kuvvacıları, tehlikeli bir olay beklemektedir. Kuvvacıalrın kazdığı tüneli patlatmayı emreden Filippos, bu vazife için Cevdet’i görevlendirir. Cevdet’in, herkesin önünde vereceği bu kritik karar Hilal ile karşı karşıya gelmelerine yol açar. Hilal’in silah çektiği Cevdet’in itirafı ise ikili için tüm olayların seyrini değiştirir.

51.BÖLÜMDE YAŞANANLAR
Leon, ölümle pençeleşen Hilal'i hastaneye yetiştirirken her şeyden habersiz Cevdet de, Mustafa Kemal’den mühim bir emir alır. Kızının durumuyla kahrolmasına rağmen vazifesine dönmek zorundadır. Görevi, Güney Cephesi’ni kapatacak barış görüşmeleri için İzmir’den Ankara’ya geçecek Fransız heyetinin güvenliğini sağlamaktır ancak bir cinayet tüm planları altüst eder.

Olaydan şüphelenen Cevdet cinayeti araştırdığında büyük bir komplonun ortasında olduklarını anlar. Şimdi Cevdet Filipos’un hain planını bozmalı ve bu sayede barıştan vazgeçmek üzere olan Fransızları Ankara’ya gitmeye ikna etmelidir.


HİKAYE
Azize üç çocuğu ve kayınvalidesi ile zorlu bir mücadelenin içinde bulur kendini... Canından çok sevdiği kocasının yokluğuyla ve savaş yıllarının zorluklarıyla mücadele ederek yetiştirir çocuklarını.

1919 yılında, Yıldız güzeller güzeli, gözü yükseklerde bir genç kız, Hilal ise memleket sevdalısı mücadeleci bir genç kız olmuştur. Ali Kemal ise gönlündeki aşk acısıyla ve kendisine dair öğrendiği hazin sırla yaşamaya çalışan serseri bir mayın gibidir. Azize her birinin dertleriyle uğraşmaya çalışırken, İzmir’in Yunanlılar tarafından işgal edileceği haberi ile sarsılırlar. Oysa bu işgal onlara yıllar önce kaybettikleri birini geri getirecektir. Ama hiç ummadıkları bir şekilde...

 

Üst üste mağlubiyetle biten savaşlardan yorgun düşmüş bir milletin, en son ve en büyük sınavına hazırlandığı 1919 senesinin baharı, Azize ve Cevdet'in de hayatlarında yeni bir dönemi başlatacaktır.

Görünür ve görünmez düşmanların gölgesinde, yolları tekrar kesişecek, hayatları bu kesişme yüzünden alt üst olacaktır. Zaferler ve mağlubiyetler görecekler, ayrılıklar ve kavuşmalar yaşayacaklar, umudun ve buhranın ateşiyle yanacak ve gerçek sevginin, gerçek vefanın, gerçek ihanetin ne olduğunu öğreneceklerdir. Cevdet ve Azize'nin hikayesi, küllerinden doğan yepyeni bir ülkenin kaderiyle bir yazılacaktır.

Vatanım Sensin; Savaşın acımasız ortamında vazifeleri ve vicdanları arasına sıkışanların, aşklarını yine de yeşertmeye çalışanların, her şeye rağmen bir arada kalmaya gayret eden bir ailenin, esaretten özgürlüğe doğru çıkılan amansız bir yolun hikayesidir bu...

HALİT ERGENÇ
Türk dizi, film ve tiyatro oyuncusu. Ünlü oyuncu Bergüzar Korel'in eşidir.
Halit Ergenç ortaöğrenimini Beşiktaş Atatürk Lisesi'nde tamamlamıştır. 1989’da İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri'nden ikinci senesinde ayrılan Ergenç, aynı sene girdiği Mimar Sinan Üniversitesi Opera ve Müzikal Tiyatro Oyunculuğu bölümlerini bitirmiştir.

Oyunculuk kariyerinde önemli bir yere sahip olan müzikal, opera ve bale çalışmaları arasında The Adventures of ZAK-Kate, Tatlı Charity,Beni Seviyor,Kral ve Ben, Amphitrion, Evita, Hayalet ve Ötekiler,Şarkılar Susarsa bulunmaktadır. Tiyatro çalışmalarına ise Bugün Git Yarın Gel,Popcorn, Arapsaçı, Sevgilime Göz Kulak Ol oyunlarıyla devam eden sanatçının beyazperdede de rol aldığı önemli projeleri bulunmaktadır. Halit Ergenç’in televizyon kariyerinde Hiç Yoktan Aşk, Ölümün El Yazısı televizyon filmlerini, Böyle mi Olacaktı, Kara Melek, Dedem Gofret ve Ben, Esir Şehrin İnsanları, Zerda, Aliye gibi başarılı dizi projeleri izlemiştir.

Televizyon ve sahne çalışmaları dışında program sunuculuğu ve reklam filmlerindeki performanslarıyla da son derece başarılı olan sanatçı, halen dizilerde başarılı bir görüntü çiziyor. Büyük Teklif adlı yarışma programını sunarak sunuculuktaki başarısını da ekranlara yansıttı. Sanatçı izlenme rekorları kıran Binbir Gece adlı televizyon dizisinde de rol almıştır. 2006 senesinde bu dizideki rolü ile en iyi erkek oyuncu dalında Altın Kelebek ödülünü kazanmıştır.

Halit Ergenç, Bergüzar Korel ile evlidir ve Ali Ergenç isminde bir erkek çocuk babasıdır.

VATANIM SENSİN 50.BÖLÜM ÖZETİ
Harbin henüz bitmediğinin farkında olan Azize ise civar köylerdeki muhtaç kadınlara yardım edebilmek için dostlarıyla yola düşer. Bu yolda, mağlubiyetin etkisiyle çığrından çıkmış Yunan askerleriyle karşı karşıya gelecektir. İnönü hezimeti yüzünden şehre gelen Yunan Kralı Konstantin, Filippos’a ordunun geri çekilmesini emreder.

Bu gelişmeyle umutlanan Cevdet, kaçan Yunan ordusuna nihai darbeyi indirmek için İsmet Paşa’yla görüşüp taarruz için doğru zamanın geldiğini söyler. Lakin son anda ortaya çıkardığı bir bilgi, her şeyden habersiz İzmir’e doğru yürüyen Türk Ordusu'nun kaderini tayin edecektir.

49.BÖLÜMDE NELER OLDU?
Miralay Cevdet ve Mehmet Akif, Filippos'un Türkleri İzmir'den sürerek şehri ele geçirme planına engel olmak için güçlerini birleştirir. Sandıklar kurulup oylama başlamadan önce, Filipos'un zulmü yüzünden halkın kalbine yerleşen korkuyu yenmeleri gerekmektedir.

Hilal ve Leon'un sırrı ortaya çıkmış, iki genç aşklarının imkansızlığıyla yüzleşmiştir. Dahası Hilal'in Leon'un gidişiyle ilgili öğrendikleri durumu daha da zorlaştıracaktır. Öte yandan Yıldız ve Yakup arasındaki kriz de Yıldız'ın fevri bir hareketiyle derinleşir. Baytar'ın şehre sızdığını anlayan Filipos buna engel olmak için orduyu seferber ederken, zamanla yarışan Cevdet, İzmir'i tekrar ayağa kaldıracak Mehmet Akif'e yardım etmenin yeni bir yolunu bulmak zorundadır.

 

Vatanım Sensin 58. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler Kanal D vatanım sensin 58. bölüm fragmanı Vatanım Sensin vatanım sensin 57. bölüm izle yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.