Vatanım Sensin 35. bölümde Cevdet, Hilal'i nasıl kurtaracak?

Vatanım Sensin 35. bölümüne dair yeni görüntüler geldi. Yayın tarihine kısa bir süre kala izleyicilerle buluşan Vatanım Sensin yeni bölüm 2. fragmanına Halit İkbal gerçeği damga vurdu. Leon, Halit İkbal'in aslında Hilal olduğunu anlatıyor, Cevdet duydukları karşısında büyük bir şok yaşıyor. Peki Dağıstanlı'nın adamları tarafından kaçırılan Hilal kurtulacak mı? Yeni bölümde neler olacak? İşte Vatanım Sensin yeni bölüm detayları!

Vatanım Sensin geçen haftaki bölümüyle de nefes kesmiş ve heyecanlı bir yerinde bitmişti. Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gerek güçlü oyuncu kadrosu gerekse çarpıcı oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Vatanım Sensin’in 35. bölüm fragmanına Hilal’in kaçırılma anları damga vurdu. Leon, babası Vasili'nin Halit İkbal'in bulunmasına yönelik verdiği görevin aslında başarıyla sonlandığını Cevdet ile paylaşıyor. Halit İkbal gerçeğini anlattığında ise Cevdet'in yüzünde büyük şaşkınlık beliriyor. Öte yandan Dağıstanlı'nın çiftliğinde kalmak zorunda olan Azize, "Yanık Efe" bildikleri Tevfik ile yeniden karşılaşıyor. İşte tüm bu gelişmeleri gözler önüne seren Vatanım Sensin 35. bölüm fragmanları ve özeti!

VATANIM SENSİN 35. BÖLÜM FRAGMANI

İzmir’in düşman işgalindeki yılları anlatan ve düşman askerlerinin İzmir halkına karşı uyguladığı zulmü konu edinen Vatanım Sensin 34. bölümü ile izleyicilerini ekranlara kilitlemişti. Yayınlanan son bölümün ardından dizinin sıkı takipçileri internet üzerinden "Vatanım Sensin 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı?" diye araştırmaya başladılar.

Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin 35. bölüm fragmanı Kanal D'nin internet sitesi üzerinden merakla bekleyen izleyicilerle paylaşıldı.

Dağıstanlı, vatan haini bildiği General Cevdet'ten intikam almak için kızı Hilal'i kaçırır. Hilal'in ortadan kaybolması herkes için bir karmaşaya sebep olacaktır. Yunan Kumandanı Filippos, Dağıstanlı'nın hareketine daha sert bir şekilde karşılık vermek ister. Hilal'in esir olduğu her gün beş Türk'ün idam edileceğini söyler. Mehmet ve arkadaşları ise bu gaddarlığa göz yummayacaktır. Mehmet ve arkadaşlarının kaçırdığı beş Rum vatandaşı, Filippos'a misilleme olacaktır.

Azize, Tevfik ile yeniden karşılaşır. Hilal'i kurtarmak için ondan yardım ister.

Cevdet, Dağıstanlı ile görüşmeye karar vermiştir. Fakat bu görüşme çok büyük sürprizleri de beraberinde getirecektir.

VATANIM SENSİN SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ!

VATANIM SENSİN 34. BÖLÜM ÖZETİ

Filippos'un milli mücadeleye indirdiği darbe, Dağıstanlı ile meclisine davet ettiği diğer efeleri birbirine düşürür. Öte yandan Cevdet'in hayatını kurtaran Azize, üst üste felaketler yaşayan Dağıstanlı tarafından ihanetle suçlanıp kendi canıyla sınanacaktır.

Şimdi Cevdet, milli mücadelenin zarar görmemesi için zamanla yarışarak Dağıstanlı ile efeler arasındaki kan davasının ardındaki gerçeğe ulaşmak zorundadır. Ancak bu sırada hiç beklemediği bir tehlike evlendirme kararı verdiği kızlarına doğru yaklaşmaktadır.

Vatanım Sensin 35. bölümde Cevdet, Hilal'i nasıl kurtaracak? ile ilgili etiketler Vatanım Sensin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.