Vatanım Sensin 18. bölüm fragmanı yayınlandı! Cevdet vuruluyor...

Vatanım Sensin 18. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz pek çok soruyuda beraberinde getirdi. Yeni bölümde mechul biri Cevdet vuruluyor. Cevdet Teyfik'i başka bir bölgeye sürdürecek. Azize Teyfik ile her şeye rağmen efvlenecek mi? Vatanım Sensin yeni bölüm bu akşam saat 20:00'de yayınlanacak. Vatanım Sensin 18. bölüm fragmanı ve dizinin son bölüm özeti haber detayda...

Vatanım Sensin 18. bölüm fragmanı internette yayınlandı. Sevilen dizinin yeni bölümünde mechul biri Cevdet'i vuruluyor. Cevdet ölecek mi? Teyfik'i başka bir bölgeye sürdürmeyi planlayan Cevdet amacına ulaşabilecek mi? Ve gecenin en önemli sorusu ise Azize hamile olmasına rağmen teklifinde ısrar eden Teyfik ile evlenecek mi? Bütün bu sorular Vatanım Sensin yeni bölümde yanıt bulacak. Vatanım Sensin 18. bölüm fragmanı ve dizinin son bölüm özeti haber detayda...

Perşembe akşamlarının fenomen dizisi Vatanım Sensin 18. bölümü için 2 ayrı heyecan içeren fragman yayınlandı. Azize Tevfik ile evlenmeyi kabul etti. Gizli biri Cevdet'i vurma planları yaptı ve ateş etti. Peki Cevdet vuruldu mu? Azize gerçekten başkasıyla evlenebilecek mi? Vatanım Sensin yeni bölüm bu akşam Kanal D'de izlenebilecek. Tv izleyicilerinden tam not alan Vatanım Sensin reyting sıralamasında da üst sıralarda yer alıyor.

Vatanım Sensin dizisinde bu akşam neler olacak?

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı Azize'nin Tevfik'in evlilik teklifini kabul ettiği görüntüleri dizinin takipçileri ile paylaşırken gelecek bölümde Mustafa Kemal'in ismi yeniden ön planda olacak. Dizinin kadrosuna dahil olan Okan Yalabık'ın da Milli Mücadele döneminde kritik konumda bulunan önemli karakterlerden birisine hayat vereceği ifade edildi. Azize ile Tevfik'in evlilik kararlarını öğrenen Cevdet, Tevfik'i başka bir yere süreceğini dile getirecek. Öte yandan Eşref Paşa'nın yaşaması ve Azize ile yapılacak yeni olayları konuşması bölüm 18'e damga vuracak.

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı Eşref Paşa'nın hayatta olduğunun müjdesini verdi. Son bölümde tarafını belli etmek adına Yunan askerleri tarafından Eşref Paşa'nın infazı ile görevlendirilen Cevdet tüm riskleri göze alıp Eşref Paşa'ya kurşun sıkmıştı. Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisinde bu hafta Tevfik'in evlilik teklifini kabul eden Azize'nin halkı toplayarak Halide Edip'in yaptığı konuşmalara benzer bir konuşma yapacağı ifade edildi. Öte yandan Tevfik'in Azize ile görüştüğünü öğrenen Cevdet, Tevfik'i başka bir bölgeye sürme kararı aldığını açıklayacak.

VatanAm_Sensin_18

Vatanım Sensin son bölümde neler oldu?

Bayrak olayından sonra yapılan araştırmalarda Hilal ve arkadaşlarının peşine düşen Leon, Yunanistan başbakanının kendisine verdiği emri uygulamaya çalıştı. Öte yandan görevden atılan Cevdet ise zindana gönderildikten sonra hakkında sürgün kararı çıkarılacağını ve orada ölüme terk edileceğini öğrendi. Sürgün öncesi Mustafa Kemal’in kongrelerde okuduğu metine ulaşan Cevdet, Milli Mücadele dönemindeki hareketliliğin devam ettiğini anlayacak. Hapisten kaçması için kendisine yardımcı olan kişinin getirdiği silah ile birlikte birçok Yunan askerini öldürecek olan Cevdet ardından kendisini bekleyen sürpriz karardan habersiz olacak.

Vatanım Sensin 2 Mart akşamı neler olmuştu?

Cevdet, Yunan askerlerinin kendisine verdiği zorlu görev karşısında Eşref Paşa’yı öldürme durumu ile karşı karşıya kalacak. Eşref Paşa ise Cevdet ile yapacağı konuşmada kendisini öldürmesi halinde Cevdet’in ona çalıştığını anlatan bir mektubun Yunan askerlerinin eline ulaşacağını söyleyecek. Cevdet ise kendisine hain denilmesine rağmen işin ucunda ailesi olduğu için Eşref Paşa’yı öldürecek. Leon ile görüşen Nihal ise Yunan subayının sorgulaması nedeniyle sinirlerine hakim olamayacak ve Leon’a kendisinin tutuklamasını söyledikten sonra tokat atacak.

Vatanım Sensin 18. bölüm fragmanı yayınlandı! Cevdet vuruluyor... ile ilgili etiketler vatanım sensin 18. bölüm vatanım sensin yeni bölüm Vatanım Sensin
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.