Vatanım Sensin 13 Nisan akşamı neler olacak? Yeni bölümde Leon ölecek mi?

Vatanım Sensin 13 Nisan akşamı yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Yeni bölümde Leon ölecek mi? Götürülen silahlara göz mü yumacak? Bu akşam da heyecan yine zirvede olacak. Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı internette yayınlandı. Vatanım Sensin son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı haber detayda...

Vatanım Sensin 13 Nisan perşembe akşamı 23. yeni bölüm ile izleyicilerin karşısında olacak. Sevilen dizinin 2. fragmanı da internette yayında. Dizinin fenomenleri Leon ölecek mi sorusunu şimdiden sormaya başladı.
Vatanım Sensin yeni bölümde neler olacak? Son bölüm de neler yaşanmıştı? İşte meraklıları için tüm bunların yanıtı...

Vatanım Sensin 23. bölüm 2. fragmanı yayında! Dizi bu akşam saat 20'den sonra tv izleyicilerinin karşısında olacak. Sivas Kongresi kararları sonrasında, milli mücadele için ilk adımlar atılıyor; Leon, açtığı sandıklarda büyük gerçekle yüzleşiyor. Leon'u durdurmak isteyen Yüzbaşı Yakup, onu vurmak için harekete geçiyor. Vatanım Sensin yeni bölümünde Yüzbaşı Yakup, Leon'u vuracak mı? Leon öğrendiği gerçek yüzünden ölecek mi? İşte, Vatanım Sensin yeni bölümünden ilk görüntüler!

vatanAm_sensin_leon

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Mustafa Kemal Paşa'nın, Sivas Kongresi'nde aldığı kararların İzmir'e de ulaşması herkesi harekete geçirir. Silahların İzmir'den, Afyon'a gönderilmesi gerekmektedir. Cevdet ile Yüzbaşı Yakup, yeni bir plan yaparlar. Bu plan, Afyon'a gönderilecek yardım trenine silahların da yerleştirilmesidir. Her ihtimale karşı Yüzbaşı Yakup, Azize ve çocuklarını korumaya yönelik hazırlığını yapar.

Yunan Kumandanı Vasili, silahların içine saklandığı sandıkların açılmasını emreder. Bu görevi Leon'a verir. Leon, açtığı sandıklarda büyük gerçekle yüzleşir. Leon'u durdurmak isteyen Yüzbaşı Yakup, onu vurmaktan çekinmeyecektir. Yüzbaşı Yakup, Leon'u vuracak mı? Leon öğrendiği gerçek yüzünden ölecek mi? Silahlar Afyon'a ulaştırılacak mı? Cevdet'in planı ortaya çıkacak mı?

Vatanım Sensin 23. Bölüm Fragmanı

Vatanım Sensin 23. Bölüm Fragmanı - 2

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Cevdet, Eşref Paşa’nın vasiyetinin akıbetini çözmeye çalışır. Vasiyetin aslını bilen, Paşa’nın sağ kolu Yavuz, Cevdet’le görüşmek ister. Öte yandan Cevdet’in asıl yüzünü öğrenen Tevfik, bu defa eline geçen kozu akıllıca değerlendirecektir. Sivas Kongresi kararları şehirde yankılanırken İngiliz casus Charles, yeni planlar yapar.
Azize’nin ise, Cevdet’in onu öpüp pusulaya dair sorular sormasından sonra aklı karışır. Hilal, Leon’a karşı hislerini bastırmaya çalışırken Yıldız, Kumandan Vasili’nin sürpriz bir açıklama yapacağı resepsiyona hazırlanır.

Vatanım Sensin 13 Nisan akşamı neler olacak? Yeni bölümde Leon ölecek mi? ile ilgili etiketler 13 Nisan Vatanım Sensin yeni bolüm son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.