Vatandaştan Soyer'e tepki: Kaç gündür neredesiniz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, selin vurduğu İzmir'i ziyaret etti. Söz konusu ziyarete eşlik eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, vatandaşlar tarafından tepki gördü.

İzmir’de 2-3 Şubat tarihinde etkili olan sağanak nedeniyle dereler taştı, çok sayıda ev ve iş yerini su basarken, caddeler göle döndü.

Sel felaketinde Menderes ilçesindeki 2 kişi hayatını kaybetti.

Elim olayın ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kenti bugün ziyaret etme kararı aldı.

KAÇ GÜNDÜR NEREDESİNİZ?

Sel felaketinde zarar gören vatandaşlar, Kılıçdaroğlu ile birlikte bölgeyi ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e tepki gösterdi.

Bir vatandaş itfaiye rapor tutmayınca sosyal yardımın gitmediğini belirterek, 'Kapıcı dairesinde adamın sadece ceketi kaldı. İtfaiye gitmezse o adam açıkta kalacak.' diye konuştu.

Soyer, 'Kaç gündür neredesiniz' diyen vatandaşa 'Buradayız' karşılığını verdi.

Söz konusu konuşmanın ardından Soyer'in korumaları araya girerek vatandaşı oradan uzaklaştırdı.

Vatandaştan Soyer'e tepki: Kaç gündür neredesiniz - Resim : 2

Vatandaştan Soyer'e tepki: Kaç gündür neredesiniz ile ilgili etiketler Tunç Soyer CHP İzmir Sel (Doğa olayı) Kemal Kılıçdaroğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.