Vatandaştan ders gibi yorum! Türkiye üzerine oynanan oyunları bir bir anlattı

"CHP iktidara gelirse ne olur?" sorusu yöneltilen İbrahim Ufuk Kaynak adlı bir vatandaş, 24 dakikada Türkiye üzerine oynanan oyunları anlatırken tarih ve ekonomi dersi verdi.

YouTube'da yayın yapan Ahsen TV kanalına konuşan İbrahim Ufuk Kaynak adlı bir vatandaş, "CHP iktidara gelirse ne olur?" sorusuna yanıt verirken, Türkiye'deki siyasal ve ekonomik durumu öyle güzel değerlendirdi ki, konuşması sosyal medyada büyük beğeni aldı.

Son günlerde ülkede yaşanan gelişmelerden başlayarak, ekonomi ve tarih dersi veren Kaynak büyük resmi gördüğü 24 dakikalık konuşmada CHP'den, HDP'ye, İYİ Parti'ye ve küresel güçlere, dövizdeki dalgalanmalara kadar tüm gerçekleri anlattı.

 

Vatandaştan ders gibi yorum! Türkiye üzerine oynanan oyunları bir bir anlattı ile ilgili etiketler CHP HDP İYİ Parti İbrahim Ufuk Kaynak tarih dövizde dalgalanma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.