Vatandaştan Ali Babacan’a tepki: İslam’a saldıranlarla birliktesiniz!

Van’ın Erciş ilçesinde parti binasının açılışına katılan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a tepki gösteren bir vatandaş, “İslam’a saldıranlarla birliktesiniz. CHP zihniyeti dinime saldırıyor, namusuma saldırıyor ve siz onlarla birliktesiniz” dedi.

Partisinin Erciş İlçe Başkanlığı binasının açılışına katılan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, toplanan kalabalığa hitap etti. 

"SİZ DİNE SALDIRANLARLA BİRLİKTESİNİZ"

Babacan konuşmasının ardından bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. “Siz dine saldırılarla birliktesiniz. Siz İslam’a saldıranlarla birliktesiniz. Siz burada, Zilan'da 18 bin insanı katleden CHP zihniyeti ile birliktesiniz. CHP zihniyeti dinime saldırıyor, İslam’a saldırıyor, namusuma saldırıyor ve siz onlarla birliktesiniz” diye tepki gösterdi.

 

Vatandaştan Ali Babacan’a tepki: İslam’a saldıranlarla birliktesiniz! ile ilgili etiketler Ali Babacan tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.