Vatandaşların sığındığı ağaca düşen yıldırım orman yangını çıkardı!

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde bastıran sağanaktan korunmak için ormanlık alanda üç vatandaşın sığındığı ağaca yıldırım düştü. Yıldırım düşmesi sonucu üç kişi yaralandı. Ormanda çıkan yangın ekiplerin müdahalesiyle kısmen kontrol altına alındı. Yangınla mücadele sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, Adana'nın Saimbeyli ilçesindeki Aksaağaç mevkisinde saat 18.00 sıralarında aniden yağmur bastırınca bu sırada bölgede bulunan Rıza Kuruoğlu (52), eşi Yıldız Kuruoğlu (43) ile yakınları Ahmet Karasakallı’nın (66), sığındıkları ağaca yıldırım düştü.

Yıldırım düşmesi sonucu yaralanan 3 kişi haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Saimbeyli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Düşen yıldırım nedeniyle ormanlık alanda çıkan yangına Orman ekipleri müdahale etti.

Saimbeyli Kaymakamı Mehmet Fatih Kesitoğlu ve Saimbeyli Orman İşletme Müdürü Ayhan Uyaroğlu yangın bölgesinde incelemelerde bulundu.

Yangının kısmen kontrol altına alındığı öğrenilirken bölgede müdahale sürüyor.

Vatandaşların sığındığı ağaca düşen yıldırım orman yangını çıkardı! ile ilgili etiketler Adana Yıldırım Ağaç Orman Yangın vatandaş sağanak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.