Vatandaş Kılıçdaroğlu'nun yüzüne söyledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'da esnaf ziyareti sırasında vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. Kılıçdaroğlu'nun yanına giderek işe yaramaz insanları yanından ayırması gerektiğini söyleyen vatandaş, "Sizi her şekilde başkan olarak görmek isteyenler var. Ama siz bu gidişle mahallemizdeki muhtar bile olamayacaksınız" dedi.

CHP Lideri, Osmangazi ilçesi Emek Mahallesi'nde esnaf ziyareti yaptı. Polisin güvenlik tedbiri de aldığı ziyaret esnasında bir vatandaş, "Yıllardır bugünü bekliyordum" diyerek Kılıçdaroğlu'nun yanına gitti.

Kendisinin vatandaş olduğunu dile getiren kişi, "İzlemiş olduğunuz yolları eleştiriyorum. Emperyalizmin yanında olan, işe yaramaz insanlardan kendinizi ayırmadığınız müddetçe gönülerin başkanı olamadınız, olamayacaksınız. Sizi her şekilde başkan olarak görmek isteyenler var. Ama siz bu gidişle mahallemizdeki muhtar bile olamayacaksınız" dedi.

Vatandaş Kılıçdaroğlu'nun yüzüne söyledi

CEVAP VERMEDİ

Vatandaşı dinleyen Kılıçdaroğlu herhangi bir cevap vermeden esnaf ziyaretini sürdürdü. Özel güvenlik görevlileri de Kılıçdaroğlu'na tepkisini dile getiren kişiyi uzaklaştırdı.

Vatandaş Kılıçdaroğlu'nun yüzüne söyledi - Resim : 2

Kılıçdaroğlu birkaç esnaf ziyaretinin ardından gezisini kısa keserek Mudanya'daki açılış için Bademli'ye hareket etti.

Vatandaş Kılıçdaroğlu'nun yüzüne söyledi ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Bursa esnaf tepki

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.