Vatan Şaşmaz’ın telefonundan Ahu Tuba’nın ismi çıktı!

Polisin, eski manken ve oyuncu Filiz Aker tarafından otel odasında silahla vurulmak suretiyle öldürülen Vatan Şaşmaz'ın telefonunda ilginç verilere ulaştığı iddia edildi. Emniyet birimleri bazı ünlü isimlerle irtibata geçmeye hazırlanıyor.

Ekran yüzü Vatan Şaşmaz’ın Beşiktaş’ta bir otel odasında geçmişte birliktelik yaşadığı ileri sürülen Filiz Aker tarafından öldürülmesinin ardından emniyet güçleri Şaşmaz ve katili Filiz Aker’in telefonlarına el koymuştu.
Şaşmaz’ın telefonunun cinayate giden süreçte en önemli bir veri kaynağı olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Polis, Şaşmaz’ı vurduktan sonra intihar eden Filiz Aker’in telefonundaki bilgilere henüz ulaşamadı. Ancak merhum Vatan Şaşmaz’ın telefonunda bulunan bilgilere emniyet mensuplarının ulaştığı, fotoğraf, mesajlaşmalar ve videoların titizlikle incelendiği öğrenildi.

qweqrqwrq

Gazeteci Faik Erdemli’nin haberine göre ünlü sunucunun telefonunda birçok ünlü kadının fotoğrafları, videoları ve mesajları bulunup kayıt altına alındı. Emniyet birimlerinin, soruşturmasının derinleştirilmesine yönelik yaptığı çalışmalar da tüm hızıyla sürüyor. Bu çerçevede Şaşmaz’a ait telefonda görüşmelerin yanı sıra fotoğraf ve videosu bulunan bu ünlü isimlerle irtibata geçilmeye başlandı. Bu ünlü isimlerden birinin ise Yeşilçam’ın bir döneme damga vuran isimlerinden Ahu Tuğba olduğu öğrenildi. Tuğba’nın aynı zamanda Aker ile dostluğunun olduğu iddia edildi.

Vatan Şaşmaz’ın telefonundan Ahu Tuba’nın ismi çıktı! ile ilgili etiketler Tuğba Özay vatan şaşmaz filiz aker Mesajlaşma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.